WFM-academy officieel gelanceerd

WFM-academy officieel gelanceerd

by Klantcontact
25 november 2020

PlanMen en Coniche hebben vandaag samen de WFM Academy gelanceerd. Volgens Rik Bronswijk (Coniche) is juist in deze tijd met uitdagingen bij de zorg en bij teststraten de behoefte aan inzicht en een goede planning extra groot. Ook belang van scenarioplanning is duidelijk geworden.

De Academy is het resultaat van de gezamenlijke behoefte om de samenwerking verder te versterken en de kennis en expertise uit verschillende sectoren verder te bundelen. De belangstelling voor de gezamenlijk georganiseerde WFM-opleidingen, die sinds 2010 worden aangeboden, is de afgelopen jaren gestaag toegenomen.

Volgens Bronswijk is – door alle verbeterplannen die alle studenten van de WFM-opleidingen tot nu toe hebben opgesteld en uitgevoerd – de afgelopen tien jaar naar schatting zo’n 12 miljoen euro aan besparingen gerealiseerd. Studenten moeten met de WFM-opleiding namelijk gegarandeerd minimaal 10.000 euro kunnen besparen.

Volgens Patrick Hubers (PlanMen) richt de WFM Academy zich op een brede doelgroep – naast beginners en ervaren professionals in WFM ook leidinggevenden, specialisten uit HR en finance, leden van ondernemingsraden en business analisten. Ook wil de WFM Academy verbreden op inhoud, door aandacht te besteden aan leiderschap, communicatie, financiën en personeelszaken.

Daarnaast willen de initiatiefnemers vormgeven aan leerpaden die inhoud geven aan levenslang leren. Hiervoor zijn onder meer assessments opgesteld voor het in kaart brengen van competenties bij zowel individuele WFM’ers als complete WFM-teams. En tot slot is het uitbreiden van het aantal gecertificeerde opleidingen een doel, zodat vergaarde kennis aantoonbaar wordt via een diploma.

Human Resources ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top