SkyWalker – customer service management

Als jouw bemiddeling bureau in klantcontact, vervullen we al je middenkader en management vacatures. SkyWalker is dé specialist in recruitment, executive search en interim management voor customer service.

Lees verder onder deze foto

Skywalker is de Custom service management specialist van Nederland (titel afbeelding)

Al sinds 2007 bemiddelen we voor tijdelijke functies en vaste posities. We zijn gepassioneerde klantcontact vakidioten, in hart en nieren. Kiezen voor SkyWalker betekent dat je een gespecialiseerd bureau kiest dat garant staat voor aandacht, kwaliteit, en de beste kandidaten binnen customer service.

Als bureau in klantcontact helpt SkyWalker je met:

  • Werving en selectie
  • Executive search
  • Detachering
  • Deta-vast
  • Interim management
  • Interim recruitment

De wereld van customer service is constant in ontwikkeling. Jij als werkgever investeert aanzienlijk in het aantrekken van bekwame leidinggevenden en specialisten, terwijl werknemers op zoek zijn naar een ideale werkplek die hen de ruimte biedt voor persoonlijke en professionele groei.

Heb je gegoogled op de keyword combinatie “Bureau Klantcontact” dan is het goed dat je bij ons terecht bent gekomen. Als hét bureau voor klantcontact op het gebied van recruitment, interim management en detachering, begrijpen we de wensen en eisen van zowel de werkgever als de werknemer. Onze missie is om ervoor te zorgen dat deze twee partijen elkaar vinden.

Dit is waarom werkgevers voor ons kiezen:

Specialist in customer service: de beste professionals uit het vakgebied laten wij op de juiste plek landen.

Meer dan 15 jaar ervaring: jarenlange ervaring versterkt onze positie als toonaangevend bureau voor klantcontact.

Vakinhoudelijke kennis: we hebben diepgaande kennis van het customer service domein. Niet voor niks staan we ook wel bekend als vakidioten.

Uitgebreid netwerk: met meer dan 7.500 professionals bieden we een ongeëvenaard netwerk.

Specifieke wervingskanalen: de toegang tot gespecialiseerde kanalen, zoals partnerships met vakbladen, toegang tot besloten LinkedIn-groepen en lidmaatschappen van brancheverenigingen, zorgen voor de beste match.

Snelle bemiddeling: we onderhouden nauw contact met werkgevers en kandidaten en rusten niet voor we een match hebben gemaakt. Dit realiseren we snel en effectief.

SkyWalker: Het bureau in klantcontact voor top recruitment, executive search, en interim management.

Artikelen door SkyWalker – customer service management
Management ·

Rutger Spek gaat bij SmartCenter invulling geven aan zijn visie op klantcontact
20 maart 2023 - Op 1 maart jongstleden is Rutger Spek gestart als Directeur Operations bij SmartCenter. Spek heeft een ruime ervaring in het klantcontact vakgebied. Hij startte zijn loopbaan in customer service als Teamleider bij Centraal Beheer (“even Apeldoorn bellen”), leerde als Manager van de afdeling buitenland bij alarmcentrale Eurocross hoe essentieel klantcontact kan zijn en behaalde als […]

Rutger Spek gaat bij SmartCenter invulling geven aan zijn visie op klantcontact
Management ·

Yvonne Lohman nieuwe Head of Customer Service bij Sunny Cars
10 januari 2023 - Yvonne Lohman is de nieuwe Head of Customer Service bij Sunny Cars in Haarlem. Ze gaat leiding geven aan de afdeling Customer Service voor de Nederlandse, Belgische en Franse markt. “Sunny Cars is constant bezig met het leveren van topkwaliteit en optimale klantenbeleving, die in alle lagen van de organisatie duidelijk voelbaar is. Het enthousiasme […]

Yvonne Lohman nieuwe Head of Customer Service bij Sunny Cars
Management ·

Veelbelovend talent Esther Beijsens: Customer Service Manager Koninklijke Jumbo
21 december 2022 - Vanaf december is Esther Beijsens verantwoordelijk voor de customer service afdeling van spellenmerk Koninklijke Jumbo in Zaandam. De focus ligt op klantcontact met retailorganisaties, distributeurs en e-commerce platformen  voor Nederland, Benelux, DACH en Nordics. “Jumbodiset Group, waar Koninklijke Jumbo onderdeel van is, heeft service hoog in het vaandel staan. Dat sluit naadloos aan op mijn […]

Veelbelovend talent Esther Beijsens: Customer Service Manager Koninklijke Jumbo