Inspire Group – leading sourcing solutions

Inspire Group is een gespecialiseerd uitzendbureau in klantcontact en aanverwante office functies. Met haar unieke totaal oplossing is Inspire de No1 Sourcing provider voor klantcontact organisaties.  Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in klantcontact. Inspire levert flexibele sourcing oplossingen specifiek voor de klantcontactsector. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in bemiddeling van klantcontactspecialisten en leidt deze waar […]

Lees verder onder deze foto

Het AI-contactcenter treed vanaf april 2024 in werking en zal worden gehost vanuit Nederland én Suriname.

Logo-Inspire

Inspire Group is een gespecialiseerd uitzendbureau in klantcontact en aanverwante office functies. Met haar unieke totaal oplossing is Inspire de No1 Sourcing provider voor klantcontact organisaties. 

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in klantcontact. Inspire levert flexibele sourcing oplossingen specifiek voor de klantcontactsector. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in bemiddeling van klantcontactspecialisten en leidt deze waar nodig zelf op. In de visie van Inspire zijn goed opgeleide en tevreden medewerkers de primaire succesfactoren voor elke klantcontactorganisatie. Inspire wil bijdragen aan het persoonlijk geluk van de eigen medewerkers en helpen bij hun carrièreontwikkeling in klantcontact, vanuit de overtuiging dat een goed opleidingsniveau en een hoge medewerkertevredenheid helpen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en het personeelsverloop te reduceren.

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie. Daarnaast zijn wij NEN-44001 gecertificeerd, 
hiermee borgen wij onze betrouwbaarheid en professionaliteit naar onze opdrachtgevers.