13 oktober 2023

De beste podcasts over klantcontact op dezelfde plek

Sinds kort kun je op Klantcontact.nl op nóg meer verschillende manieren klantcontactnieuws en -ontwikkelingen tot je nemen. Namelijk, via onze gloednieuwe podcastpagina! De pagina wordt aangevuld met podcasts over actualiteiten, trends en buitengewoon leuke gesprekken. Enthousiast geworden? Neem eens een kijkje.

Sinds kort kun je bij ons op nóg meer verschillende manieren klantcontactnieuws je nemen. Namelijk, via podcasts over klantcontact!

Podcasts over klantcontact

Podcasts zijn de afgelopen paar jaar enorm in opkomst. Spotify, Apple Podcasts en exclusieve podcastsplatforms als Podimo staan er vol mee. Wij op de redactie van Klantcontact.nl vonden het hoogtijd om middels de podcast onze branche in het zonnetje te zetten. Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen tijdens het strijken? Weten hoe het zit op het gebied van AI en spraaktechnologie tijdens het wandelen? Of wil je een kijkje in de keuken bij DHL Parcel of Florius, terwijl je zélf staat te koken?

Nou, dat kan. De pagina zal sporadisch worden aangevuld met relevante podcasts, die wij persoonlijk selecteren. Neem het Klantcontact Café (mogelijk gemaakt door Inspire Group) als voorbeeld. Presentator Roelof Hemmen gaat in gesprek met Natasja Wientjes, Senior Director Customer Service bij DHL Parcel Benelux, over de ultieme ambitie van het pakketjesbedrijf: pakketjes bezorgen op de maan.

Applausje voor…

… onze partners! Want zonder hen was deze pagina niet mogelijk geweest. Dus bij deze willen we de volgende partners bedanken voor het aanleveren van mooie audiocontent: Inspire Group en Telecats. Daarnaast willen we bedanken: de Klantenservice Federatie en de CCMA.

Tipje van de redactie, de laatst verschenen podcast: een interview met Misha van Wijmeren en Davey Vogel van VGZ over spraakgestuurd routeren en voicebots.