ViPcom gaat partnership aan met QuandaGo

ViPcom gaat partnership aan met QuandaGo

by Klantcontact
15 april 2020

ViPcom, contactcenter specialist, gaat een partnership aan met cloud customer experience software leverancier QuandaGo. In het kader van de nieuwe overeenkomst zal ViPcom de volledige software suite voor Cloud Contact Centers gaan verkopen, waaronder toepassingen voor omnichannel contactcenters en intelligente proces automatisering. De twee bedrijven richten zich op middelgrote tot grote bedrijven op de Nederlandse markt en gaan samenwerken op het vlak van marketing, sales en support.

ViPcom is een specialist in contactcenters en systeem integrator, gericht op het snel en kosteneffectief migreren naar de cloud met behulp van de nieuwste cloud gebaseerde oplossingen in de branche. De toevoeging van de QuandaGo cloud customer experience (CX)-oplossing brengt een moderne, data-gestuurde contactcenter oplossing binnen het ViPcom-portfolio, evenals nieuwe en innovatieve proces automatisering en self-service toepassingen. Dit omvat zowel het automatiseren van algemene contactcenter-taken om de kosten te verlagen, als het toepassen van automatisering op complexere processen en customer yourneys die agenten en kunstmatige intelligentie combineren om de besluitvorming en algehele efficiency te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten.

ViPcom biedt haar klanten een volledig flexibele aanpak voor het gebruik van de nieuwe QuandaGo CX oplossingen vanuit de cloud of als onderdeel van het CCaaS.nu platform. De oplossingen ‘powered by’ QuandaGo omvatten onder meer een omnichannel contactcenter en intelligente procesautomatisering op basis van kunstmatige intelligentie.

ViPcom implementeert al meer dan 15 jaar systemen voor contactcenters. De klanten van ViPcom komen vanuit de bovenkant van het MKB en enterprise bedrijven. ViPcom is ook leverancier van cloudoplossingen van Enghouse Interactive, Avaya en Polly.help.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top