Roamler Tech kiest voor contactcenteroplossing Cloud Contact

Roamler Tech kiest voor contactcenteroplossing Cloud Contact

by Klantcontact
21 november 2017

21 november 2017 – Het Nederlandse Roamler Tech gaat zijn klantcontact afhandelen met de oplossing van Cloud Contact. Het bedrijf uit Amsterdam, dat met behulp van een online platform een netwerk van zelfstandige professionals inzet om installatiewerkzaamheden uit te voeren, heeft de diensten Voice, Digital en Managed Voice afgenomen. Roamler Tech verzekert zich op deze manier van een bereikbaarheidsoplossing die aansluit bij haar innovatieve manier van werken.

Flexibiliteit is waar het bij Roamler Tech om draait. Technische installaties in en om het huis waarbij de agenda van de eindklant centraal staat. Deze kiest zelf het tijdstip waarop de installatie plaatsvindt of de storing verholpen dient te worden en hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten om op de monteur te wachten. Vervolgens worden de opdrachten aan het netwerk van gekwalificeerde zelfstandige monteurs aangeboden die de opdrachten accepteren die het beste bij hen passen.

Tot voor kort maakte Roamler voor het klantcontact omtrent deze activiteiten gebruik van verschillende oplossingen, maar met de diensten van Cloud Contact worden de kanalen telefonie en e-mail nu al samengevoegd en extra kanalen, zoals WhatsApp, Facebook Messenger en chat kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de oplossing. Daarmee ontstaat één centraal platform waarmee al het klantcontact overzichtelijk kan worden afgewikkeld en waarmee de klanthistorie in één overzicht beschikbaar is.

Roamler Tech is onderdeel van Roamler International. Roamler Tech verleent zijn diensten 365 dagen per jaar van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Opgericht in 2011 is Roamler ontstaan uit het idee van het creëren van mobiele werkeenheden ofwel “Roamlers”, die taken uitvoeren voor klanten. Deze Roamlers ontvangen en accepteren opdrachten via hun mobiele telefoon en sommige van deze taken worden uitgevoerd met behulp van een smartphone. Vanuit de ambitie om de horizon te verbreden naar meer complexe klussen is Roamler zich gaan verdiepen in de installatiewereld en daaruit is in 2016 Roamler Tech ontstaan.

Technologie
Top