QuandaGo gaat een partnership aan met Spitch

QuandaGo gaat een partnership aan met Spitch

by Klantcontact
29 september 2020

QuandaGo gaat een partnership aan met Spitch, een Zwitserse ontwikkelaar van spraaktechnologie en spraakoplossingen. Het gaat om een nieuwe geïntegreerde oplossing , waarbij selfservice op basis van herkenning van natuurlijk taal gecombineerd wordt met zowel procesautomatisering als contact met een live medewerker.

De gecombineerde oplossing van QuandaGo en Spitch kan bij veelvoorkomende klantprocessen bijdragen de verwerkingstijd door agents minimaal halveren, terwijl de klantbeleving en klanttevredenheid toenemen, aldus het persbericht. De oplossing is ideaal voor grote organisaties en ondernemingen die zoeken naar meer efficiency in veelvoorkomende klantprocessen, zoals adreswijzigingen, identificatiecontroles en retouren.

Door de omnichannel cloud contactcenter- en de procesautomatiseringsoplossing van QuandaGo te combineren met geavanceerde toepassingen van Spitch op het gebied van natuurlijke spraakherkenning (NLP) en AI, kunnen bedrijven het proces van identificatie en verificatie van klantgegevens regelen via een gepersonaliseerde conversatie in natuurlijke taal. Daarna stelt de gezamenlijke oplossing klanten in staat om de meest voorkomende interacties zelf volledig af te wikkelen, ondersteund door procesautomatisering. Als verdere ondersteuning nodig is, worden klanten in contact gebracht met een front- of backoffice-medewerker.

Spitch AG is ontwikkelaar van enterprise spraaktechnologie en oplossingen, gevestigd in Zwitserland en met kantoren in Londen, Madrid en Milaan. Spitch technologie wordt aangeboden in een groot aantal talen, en wordt gebruikt door uiteenlopende klanten uit verschillende sectoren: van overheden tot banken en van gezondheidszorg tot retailbedrijven. De technologie en oplossingen van Spitch staan bekend om hun hoge mate van nauwkeurigheid en hun rijkheid aan functionaliteit, aldus het persbericht.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top