Pegamento breidt HR-app Apptime uit

Pegamento breidt HR-app Apptime uit

by Klantcontact
28 augustus 2019

Apptime van Pegamento, oorspronkelijk ontwikkeld als tool dat zelfroosteren faciliteert, is uitgebreid tot een volwaardige en losstaande HR-app voor medewerkers. Pegamento heeft functionaliteiten toegevoegd op het gebied van declareren, chat, onboarding, ontwikkeling en training. Ook is een koppeling met de Pegamento-kennisbanktoepassing Britannica gerealiseerd. Met Apptime informeren HR-professionals bestaande en nieuwe medewerkers snel en gericht over alles wat van belang is om hun werk optimaal te doen. De tool maakt allerlei losse applicaties overbodig.

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwe onboardingfunctie begeleidt nieuwe medewerkers gedurende de eerste weken binnen de organisatie. Het doel hiervan is het reduceren van verloop en uitval in de eerste weken. Het onderdeel geeft antwoord op vragen als ‘Waar moet ik zijn? Wat heb ik nodig? Bij wie kan ik terecht? Wie zijn mijn mede-nieuwelingen?’

De trainingsmodule is een planningstool voor trainingen, waarmee processen kunnen worden geregeld als inschrijven, aanmelden/afmelden, opleidingshistorie, het afleggen van toetsen en het geven van feedback.

In een samenwerking tussen Pegamento en Mindshare is verder het MindShare ontwikkelpaspoort in Apptime toegevoegd. Daarmee kunnen medewerkers gedurende hun loopbaan worden gevolgd, worden persoonlijke en zakelijke groei gestimuleerd en gaan medewerkers zelfstandig aan de slag met hun persoonlijke verbeterpunten. De tool kent een eigen intelligentie en is toegevoegd als module aan Apptime.

Apptime is voorts uitgebreid met een chatfunctie, die door de beheerde kan worden geconfigureerd. Deze functie kan worden gebruikt voor teams, individuen, locaties of de gehele medewerkerspopulatie.

De declaratiemodule biedt medewerkers de mogelijkheid om rechtstreeks te declareren en eventueel bonnen/facturen te uploaden met behulp van de smartphonecamera. Ook is de nieuwe release geschikt gemaakt voor directe integratie met de kennisbank-toepassing Brittannica van Pegamento, een toevoeging die bij uitstek gebruikt kan worden door buitendienstmedewerkers.

Tot slot zijn er wijzigingen aangebracht waardoor agenten zelf nieuwsitems en video’s kunnen aanmaken die ter goedkeuring worden aangeboden. In het smoelenboek hebben medewerkers de optie om informatie over zichzelf toe te voegen. Daarbij zijn ook aanpassingen doorgevoerd in relatie tot de privacywetgeving: medewerkers bepalen zelf welke persoonlijke informatie zichtbaar is voor collega’s.

Platformen

Apptime kan binnen 48 uur draaien binnen een organisatie. Apptime is beschikbaar voor verschillende mobiele platformen, is op maat configureerbaar en kan gekoppeld worden met alle backend-systemen voor HR, finance, CRM en Workforce Management (WFM) zoals Genesys, Verint en NICE. Afnemers betalen per gebruiker vanaf 3 euro per maand. Apptime heeft op dit moment zo’n 15.000 gebruikers bij organisaties zoals Webhelp, Transcom, T-Mobile, NPL, CAK. Apptime zorgt voor circa. 33% meer efficiency en 20% minder personeelsverloop.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top