LBC Express kiest voor Tritel en QuandaGo

LBC Express kiest voor Tritel en QuandaGo

by Klantcontact
16 juni 2020

QuandaGo en Tritel hebben vandaag bekend gemaakt dat logistieke dienstverlener LBC Express heeft gekozen voor Tritel in combinatie met het QuandaGo Connected Experience Platform voor digitaal klantcontact en procesautomatisering. LBC is de Filipijnse marktleider op het gebied van geldtransfers, post- en pakketdiensten en logistieke oplossingen met een groeiend netwerk van 6.400 locaties en partners verdeeld over meer dan 30 landen.

LBC zal de gecombineerde oplossing van Tritel en QuandaGo inzetten om gepersonaliseerde en ‘connected’ klantbeleving te realiseren via de belangrijkste digitale kanalen, waaronder spraak, e-mail, webchat, chatbots, WhatsApp, Facebook Messenger en social media.

LBC zal de gecombineerde oplossing van Tritel en QuandaGo ook inzetten om de medewerkerbeleving te verbeteren, onder meer door de toepassing van een unified desktop waar alle relevante klantgegevens op zichtbaar zijn, en door het vergroten van de efficiency door veelvoorkomende taken in de front- en backoffice te automatiseren. Met de ingezette oplossingen stelt Tritel de LBC-medewerkers ook in staat om vanuit huis te werken, waardoor hun inzetbaarheid significant toeneemt.

LBC Express is marktleider in koeriers- en vrachtdiensten, geldtransfers en logistieke oplossingen voor retail en grote bedrijven in de Filipijnen. Met een groeiend netwerk van meer dan 6.400 vestigingen, hubs en magazijnen, partners, en vertegenwoordigers in meer dan 30 landen is LBC er op gericht om het leven van mensen, bedrijven en gemeenschappen in beweging te houden en klanten over de gehele wereld een glimlach te bezorgen. Het bedrijf is genoteerd aan de Filipijnse beurs (LBC Express Holdings, Inc.), waarbij LBC al meer dan 60 jaar waarde wil creëren voor al zijn stakeholders. Opgericht in 1945 als een luchtvracht-agent, heeft LBC altijd vooropgelopen in tijdgevoelig vrachtvervoer en 24-uurslevering in de Filipijnen. Tegenwoordig is LBC het meest vertrouwde logistieke merk onder Filipijnen wereldwijd.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top