Genomineerden van de CCMA Awards 2017 bekend

Genomineerden van de CCMA Awards 2017 bekend

by Klantcontact
24 juli 2017

24 juli 2017 – CCMA heeft de nominaties voor de verkiezing Contactcentermanager of the Year 2017 bekend gemaakt. Bij de eerste beoordeling van de nominatie tijdens een geheime jurysessie zijn uit bijna 40 aanmeldingen 11 nominaties gerold. De 9-koppige jury, bestaande uit klantcontactprofessionals van bekende bedrijven, was zeer enthousiast over het niveau van de aangemelde kandidaten. De centrale vraag was: ‘wat is de impact van deze contactcentermanager en wat is de connectie met én erkenning van zowel het team als de organisatie?’.

Voor de titel Contactcenter Manager of the Year 2017 zijn de volgende personen genomineerd:

De genomineerden komen op woensdag 6 september naar het nieuwe kantoor van Plantronics in Hoofddorp voor de halve finale. Daar mogen zij zichzelf en een eventuele case presenteren middels hun eigen stemgeluid, krijgen zij vragen van de jury en mogen de klantcontactprofessionals in de zaal vragen stellen. Tijdens de halve finale zal blijken wie de zes finalisten zullen zijn die uiteindelijk om de titel Contactcentermanager of the Year 2017 gaan strijden.

De vakjury komt na de halve finale weer bij elkaar en zal bij de zes finalisten een jurybezoek afleggen. De finale vindt plaats op woensdag 4 oktober in het koetshuis van Nyenrode Business University in  Breukelen. Hier zal de uiteindelijke CCMA Awards – Manager of the Year 2017 winnaar bepaald worden. Tijdens deze award show mogen de zes finalisten zich nog één keer presenteren (samen met hun achterban via een live stream) om een poging te doen om de  titel ‘Contactcentermanager of the Year’ te bemachtigen. Het evenement is dit jaar op uitnodiging en is te volgen via een live stream. Bart Broere van Centraal Beheer Achmea treedt als juryvoorzitter op om het jureringsproces te stroomlijnen. Finalisten krijgen altijd een rapport met de beoordeling en tips. In komende berichtgeving over de CCMA Awards en de website www.ccmanageraward.nl  wordt verder ingegaan op de achtergrond, kennis en expertise van de juryleden. Tevens wordt een lijst gepubliceerd van alle ingezonden nominaties.

Human Resources
Top