reageer op dit artikel

Frontline aandelen medewerkersOndanks dat het afgelopen jaar verschillende partijen interesse toonden in de organisatie, gaat Frontline zelfstandig verder. Medewerkers investeren in aandelen. Directieleden Marcel Reuvers en GertJan Coolen blijven betrokken als aandeelhouder, maar richten hun aandacht ook op CC4Skype, de contactcenteroplossing voor Skype for Business en Microsoft Teams.

Algemeen directeur Marcel Reuvers benadrukt dat hij wilde dat de continuïteit van de organisatie voor de lange termijn gewaarborgd werd. “Wij zijn dan ook blij en trots dat ongeveer de helft van de medewerkers heeft geïnvesteerd in de aandelen van Frontline. Dit is een zeer goede basis voor de lange-termijnrelaties die wij met onze klanten en medewerkers voor ogen hebben.”

Mooie kans

“Echt een enorm mooie kans om nu te kunnen participeren in het bedrijf waar ik al een paar jaar met veel plezier werk”, zegt CFO Frank Fennema. Manager Operations Ramon Bakker beaamt dat: “Ik geloof in de kracht van onze oplossingen om onze klanten en hun klanten het ultieme gevoel van klantbeleving te geven.”

Lees ook ABN AMRO PARTICIPATIES MEDE-EIGENAAR VAN SOLEO

Close
Go top