PlanMen

PlanMen

by Klantcontact
planmen

PlanMen

PlanMen is gespecialiseerd in workforce management en zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut door werkzaamheden en personeel op elkaar af te stemmen. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en is in handen van investeerders.

Portfolio

PlanMen is landelijk actief en levert onder meer diensten op het gebied van advies en consultancy op tactisch en strategisch niveau voor de optimalisatie van workforce management en planning. Daarnaast biedt PlanMen HR-diensten aan op het vlak van WFM: recruitment, training/opleiding van workforce management personeel en bemiddeling van interim WFM-professionals. Ook kunnen klanten workforce management processen uitbesteden aan PlanMen. Tot slot verzorgt het bedrijf ook software implementaties van oplossingen van derden.

Markten

PlanMen legt de focus op de markten contactcenters en zorg. Er wordt samengewerkt met alle vooraanstaande softwareleveranciers van planningssoftware. De klanten van PlanMen zijn afkomstig uit verschillende sectoren: overheid, zakelijke dienstverlening, utility, telecom, arbeidsmarkt, zorg, financiële dienstverlener, logistiek, (e-)retail, industrie en reizen. Het bedrijf wil organisch groeien, via partnerships en joint ventures.

 

Hoofdvestiging Doorn 

Omvang 65 medewerkers

Omzet N.A.

 

Certificaten en lidmaatschappen

Aangesloten bij KSF 

 

Contactgegevens

Mark Elschot

mark.elschot@planmen.com

Twitter: @PlanMenWFM

Top