30 augustus 2023

Movers & Shakers: Gert Bruinink ruilt Vlirdens in voor de Volksbank

Welkom bij Movers & Shakers! In deze nieuwe rubriek van Klantcontact.nl houden we je op de hoogte van het laatste transfernieuws binnen de klantcontactwereld. Dit keer richten we de schijnwerpers op Gert Bruinink. Hij verlaat Vlirdens (voormalig PlanMen) na zes jaar trouwe dienst en gaat aan de slag bij de Volksbank als Servicelead WFM & KWT Nieuwe aanvragen.

Gert Bruinink
Foto: LinkedIn Gert Bruinink

‘Iets is leuk omdat het ophoudt’

In een bericht op LinkedIn laat Gert weten dat hij de transfer maakt en bedankt hij zijn collega’s: ‘Alle collega’s van Vlirdens ontzettend bedankt voor prachtige jaren vol plezier, successen, verdriet en heel veel gezelligheid! Ook wil ik alle klanten waarvoor of met wie ik heb mogen werken bedanken!’

‘Voor mijn nieuwe collega’s bij de Volksbank: ik heb er zin in en verwacht minstens zoveel plezier, successen, verdriet en gezelligheid te gaan hebben de komende jaren!’ Verder citeert Gert een uitspraak van Youp van ’t Hek: ‘Iets is leuk omdat het een keer ophoudt. Als iets nooit ophoudt, is het op een gegeven moment niet meer leuk.’

De redactie van Klantcontact.nl wenst Gert uiteraard veel succes toe in zijn nieuwe functie! Per 1 september start hij bij de Volksbank.

Vlirdens zei eerder dit jaar volmondig ‘JA!’ tegen Coniche. De twee verklaarden elkaar zelfs de liefde. Meer weten over het romantische sprookje? Lees dan eens onderstaand artikel.