8 februari 2024

Eric Kluitenberg nieuwe Manager Informatiecentrum bij Equipe Zorgbedrijven

Begin 2024 is Eric Kluitenberg gestart als Manager Informatiecentrum bij Equipe Zorgbedrijven. Hij werkte hiervoor als Senior Customer Service Manager bij Vacansoleil. We spraken hem over zijn ambities bij Equipe. “Iedereen in Nederland is op een bepaald moment in zijn leven klant in de zorg en dat vind ik een interessant gegeven.”

Eric Kluitenberg van start bij Equipe Zorgbedrijven.
Eric Kluitenberg

Ambities

Kluitenberg: “Bij Equipe ben ik operationeel en strategisch verantwoordelijk voor het klantcontact. Steeds meer organisaties vinden klantcontact en klantbeleving belangrijk. Zeker in de zorg, waar je met menselijke problematieken in aanraking komt. Dat besef is er ook bij Equipe en het is mooi om de bereidheid te zien om daarin te willen investeren.”

“Natuurlijk willen we met ons informatiecentrum het voor klanten zo makkelijk mogelijk maken. Tegelijkertijd willen we hen de beste beleving bieden. Uiteraard kijken we dus naar zaken als toegankelijkheid, bereikbaarheid, hoe efficiënt we werken en hoe soepel dat allemaal verloopt. Maar dat niet alleen. We kijken ook naar de voordelen van technologische innovaties, selfservice en automatisering. Daarbij geldt wel een belangrijk uitgangspunt: het moet een win zijn voor de klant en een win voor de medewerker. Als Informatiecentrum kunnen we daar een belangrijke schakel in zijn als stem van de klant in het bedrijf.”

Waarom Equipe?

“Van de een op de andere dag ging mijn vorige werkgever, Vacancesoleil, helaas failliet. Zo’n faillissement is voor niemand leuk om mee te maken. Het was dan ook een heftige tijd voor mijn team en mij. Ik ben daarna rustig om me heen gaan kijken en via SkyWalker kwam de functie bij Equipe op mijn pad”, aldus Kluitenberg.

“Je hebt aan mij een verkeerde als je alles bij het oude wil houden” – Eric Kluitenberg

Kluitenberg vervolgt: “Iedereen in Nederland is op een bepaald moment in zijn leven klant in de zorg en dat vind ik een interessant gegeven. Verder gedij ik het beste in een omgeving waar ik echt geloof in de waarde van het bedrijf en het product. Ook houd ik van veelzijdigheid en heb je aan mij een verkeerde als je alles bij het oude wil houden. En hoe mooi dat het in deze functie allemaal samenkomt!”

Bemiddeling door SkyWalker

De stap van Eric naar Equipe Zorgbedrijven werd gefaciliteerd door SkyWalker – customer service management. Zij hebben een groot netwerk, vakkennis van contact centers en zetten specifieke wervingskanalen in om een positie vervuld te krijgen. Om die redenen kreeg SkyWalker de opdracht om namens Equipe Zorgbedrijven de werving en selectie te verzorgen voor de positie van Manager Informatiecentrum.

Wil je ook een volgende stap zetten in je carrière, of heb je een vacature voor een leidinggevende positie in het customer service vakgebied? Neem dan contact op met SkyWalker.

Over Equipe Zorgbedrijven

Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker. Equipe Zorgbedrijven is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Zij kennen geen lange wachttijden, hebben korte doorlooptijden, bieden uitgebreide voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Welkom bij Movers & Shakers! In deze rubriek van Klantcontact.nl houden we je op de hoogte van het laatste transfernieuws binnen de klantcontactwereld. Ben je iemand of ken je iemand die recentelijk een noemenswaardige overstap heeft gemaakt binnen klantcontact? Laat het ons weten: redactie@klantcontact.nl.