6 juni 2024

Klantcontact Padel Open 2024: onder genot van sportieve interactie en prestatie, praten met collega’s uit de markt

Op een van de weinige droge dagen van mei dit jaar organiseerde SmartCenter voor de zevende keer het Klantcontact Padel Open. Dit jaarlijks terugkerende evenement heeft inmiddels een vaste plek op de agenda van klantcontactprofessionals veroverd. Het Padel Open op de prachtige locatie Bastion Baselaar in Rosmalen bood een perfecte combinatie van sportiviteit en netwerken in een gezellige sfeer.

Toenemende populariteit

Het Klantcontact Padel Open trekt ieder jaar meer deelnemers. Met maar liefst veertig inschrijvingen was de opkomst dit jaar weer hoger dan in voorgaande jaren. Het getuigt van de toenemende populariteit en aantrekkingskracht van het evenement. De deelnemers, variërend van beginners tot gevorderde spelers, genoten van een gezonde competitie en de kans om hun vaardigheden te tonen.

Het programma bood voor ieder wat wils. Naast de wedstrijden was er een interessante clinic georganiseerd door een Spaanse padel-topper. Speciaal voor de minder gevorderde spelers. Dit zorgde ervoor dat iedereen, ongeacht hun niveau, iets waardevols kon leren en meenemen van de dag.

Winnaars Tim Akkermans en Leo Ooms

Bij de gevorderden ging de overwinning naar Tim Akkermans van Healthlink, met Leo Ooms van Tui op de tweede plaats. De strijd om de eerste plaats was fel, maar altijd in de geest van sportiviteit en respect. De inzet en passie van de spelers waren duidelijk zichtbaar. Dat droeg bij aan de levendige en energieke sfeer van het evenement.

Altijd gezellig en goed georganiseerd

Winnaar Tim Akkermans vertelt: “Het altijd gezellige en goed georganiseerde padelevenement van Smart Center is elk jaar weer iets om naar uit te kijken. Onder genot van sportieve interactie en prestatie, praten met collega’s uit de markt, is altijd weer even bijtanken en inspiratie ophalen. Ik verdedig volgende keer graag mijn ’titel’ weer“.

Een bijzonder aspect van het SmartCenter Klantcontact Padel Open is de loyaliteit van de deelnemers. Veel van de deelnemers doen al meerdere jaren mee. Dat draagt bij aan de vriendschappelijke banden die tijdens het evenement ontstaan.

Volgend jaar nog spannender en prestigieuzer

In een vooruitblik naar volgend jaar werd aangekondigd dat er vanaf 2025 ook de mogelijkheid zal komen om je als bedrijf in te schrijven. Én dat er een bokaal te winnen zal zijn. Dit belooft de competitie nog spannender en prestigieuzer te maken.

Het SmartCenter Klantcontact Padel Open 2024 was wederom een groot succes. Met een groeiend aantal deelnemers en de toevoeging van nieuwe elementen volgend jaar, belooft dit evenement nog vele jaren een hoogtepunt op de sportkalender van de klantcontactprofessional te blijven.

Verder lezen