26 juni 2023

Klantcontact Quiz 2023: ‘Klantcontact moet weer sexy worden’

Donderdag 29 juni is het zover: de Klantcontact Quiz 2023 preparty! Ilja Gleiser, ceo van Inspire Group, kijkt er al reikhalzend naar uit: “Het evenement is bedoeld om de sector leuker, slimmer én beter te maken.” De quiz zelf vindt uiteindelijk plaats op 28 september.

Donderdag 29 juni is het zover: de Klantcontact Quiz 2023 preparty! Ilja Gleiser, ceo van Inspire Group, kijkt er al reikhalzend naar uit.

Klantcontact Quiz 2023

“De preparty is bedoeld om de deelnemers een beetje te activeren”, zegt Gleiser. “Klantcontact is hartstikke leuk, maar het is nog niet ‘sexy’ genoeg. En dat moet het wel worden.” De Klantcontact Quiz 2023 vindt uiteindelijk plaats in september. Aanmelden kan op de website van de quiz.

Elk jaar worden er drie prijzen uitgedeeld: de prijs voor de slimste klantcontact medewerker, manager én organisatie. Het evenement heeft een belangrijk doel: de klantcontactsector positief in het licht zetten en het kennisniveau verhogen.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in met een team van minimaal tien medewerkers. Op 28 september kun je met het team de quiz maken, van 09.00 tot 21.00 uur. Alle deelnemers loggen in en worden getoetst op hun kennis van de sector en klantcontactvaardigheden. Dat gebeurt in een daarvoor speciaal gemaakte gameomgeving. De dag erna worden de prijzen feestelijk uitgereikt in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Op de afbeelding: de winnaars van de afgelopen drie jaar.

Klantcontact Quiz preparty

De Klantcontact Quiz preparty vindt online plaats van 16.00 tot 17.00 uur. Het event bestaat uit drie onderdelen: een magic show van niemand minder dan Hans Kazan, een presentatie over de Klantcontact Quiz van dit jaar en break-outsessies om kennis te maken met de andere deelnemers.

De liefhebbers kunnen zich gratis aanmelden door een mailtje te sturen naar: events@inspire-group.nl. Drie dagen voor het event krijg je een activatielink. Dus aarzel niet en meld je aan!

Verder lezen