6 maart 2024

Norbert van Liemt treedt af als voorzitter WFC

Norbert van Liemt gaat stoppen als voorzitter van de Werkgeversvereniging Facilitaire Contactcenters (WFC). Dat liet hij afgelopen dinsdag weten tijdens een algemene ledenvergadering. Van Liemt heeft dit bericht nogmaals bevestigd aan de redactie van Klantcontact.nl. Per 1 april zal Van Liemt worden opgevolgd door Robin Jansen, CEO van Yource.

Norbert van Liemt gaat stoppen als voorzitter van de WFC. Dat liet hij afgelopen dinsdag weten tijdens een algemene ledenvergadering.

‘Persoonlijke redenen’

Van Liemt heeft vanwege ‘persoonlijke redenen’ besloten om te stoppen met het voorzitterschap van de WFC. Het bestuur van de WFC heeft in aanloop naar de ledenvergadering Robin Jansen als opvolger aangedragen. Dit besluit is unaniem aangenomen. Per 1 april gaat hij dan ook van start als nieuwe voorzitter. De komende weken zal een overdrachtsperiode plaatsvinden.

Van Liemt vervolgt wél zijn rol als algemeen bestuurslid van de WFC, in ieder geval nog tot het einde van zijn termijn (28 september 2026). Ronald Smit (Yource) gaat bij het aantreden van Robin Jansen per 1 april 2024 zijn bestuursfunctie beëindigen.

Voor een eerder artikel spraken we Van Liemt over het belang van een code voor verantwoord marktgedrag. Lees dat volledige interview via de onderstaande link!