5 februari 2024

Inspire Group opent nieuwe locatie in Suriname

Inspire Group heeft wederom een locatie geopend in Suriname, meldt de uitzend- en outsourcingorganisatie in een persbericht. Het nieuwe pand is een belangrijk onderdeel van de duurzame groeistrategie binnen de outsourcing dienstverlening van Inspire. “Wij willen niet de grootste outsourcing specialist worden van Suriname, maar wel absoluut de beste.”

Inspire Group heeft een nieuw pand geopend in Suriname. Een belangrijk onderdeel van de groeistrategie binnen de dienstverlening.
De nieuwe locatie van Inspire in Suriname.

Kwaliteit boven kwantiteit

De locaties van Inspire Group zijn modern en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. CEO van Inspire Group, Ilja Gleiser, licht toe: “Wij willen niet de grootste outsourcing specialist worden van Suriname, maar wel absoluut de beste. Moderne en gezellige locaties die voldoen aan de strengste eisen van onze opdrachtgevers én waar onze medewerkers graag willen werken, dragen hier aan bij.”

Duurzame groeistrategie

Volgens Zinho Parisius, Country Director Suriname, is deze nieuwe locatie onderdeel van een duurzame groeistrategie: “Steeds meer bedrijven ontdekken onze premium offshore dienstverlening waarmee we echt een verschil maken in de Nederlandse offshore BPO markt. Op dit moment werken we vanaf drie strategisch gekozen locaties in Paramaribo. Onze vierde locatie is gepland voor het derde kwartaal van 2024. We beschikken dan over 470 seats én een eigen Academy locatie. Kijkend naar onze klanten, locaties, medewerkers én resultaten dan zijn we hiermee absoluut toonaangevend in de Nederlandse offshore markt.”

Op de foto links: Ilja Gleiser. Rechts: Zinho Parisius.

Over Inspire

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en (offshore) outsourcing specialist voor de office- en klantcontactsector. Het bedrijf helpt organisaties met hun capaciteit en prestatie vraagstukken binnen hun klantcontactomgeving (van front-tot backoffice tot helpdesk) en het optimaliseren van klantcontactprocessen. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden en opleiden van klantcontact personeel tot aan (offshore) outsourcing. Inspire Group is tevens partner van Klantcontact.nl.

Meer lezen over offshoring naar Suriname? Lees dan eens onderstaand interview met Zinho Parisius!