KCC Congres

Kom met korting naar het KCC Congres 2023

Op donderdag 12 oktober organiseert CKC Seminars de 13e editie van het KCC Congres met als thema: Het moderne KCC: van visitekaartje naar strategisch partner.

Het KCC is dé cruciale link tussen overheden en de burger. Toch ligt nog vaak het accent op het KCC als uitvoerend sluitstuk van overheidsbeleid. Het moderne KCC is echter veel meer. Het is een bron van informatie voor beleid en verdient een strategische rol. Tijd voor praktische tips om het KCC op de kaart te krijgen en te behouden als waardevol onderdeel van de organisatie.

Het KCC Congres is al 13 jaar een uniek congres over Klantcontact, Dienstverlening, Communicatie en Participatie. Elk jaar komen er 150 bezoekers bijeen voor inspirerende visies van topsprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen binnen de overheid; van gemeente, waterschap, ministerie, provincie, veiligheidsregio, ZBO, politie en woningcorporatie alsmede het zorg en onderwijs.

Dagvoorzitter en keynotes:

Maar niet zonder ons
Dagvoorzitter Otto Thors, Adviseur, Spreker, Podcast- host De Publieke Ruimte

De digital Decade: versnelling in digitale dienstverlening
Sophie van Velzen, Coördinerend strategisch Adviseur Digitalisering Europa, VNG Jonas Onland, Programmaleider Digitalisering en Europa, VNG

Denken we wel commercieel genoeg?
Danny Colijn, Directeur Dienstverlening, Gemeente Rotterdam

Het KCC is geen Calimero, maar een cruciaal onderdeel van de overheid!
Daniël Timmermans, Hoofd Nederland Wereldwijd, Ministerie van Buitenlandse Zaken

Met praktijkcases van o.a.:
Gemeente Zwolle, Gemeente Buren, Gemeente Tilburg, Gemeente Wageningen, VNG, Klantenservice Federatie, Gemeente Meierijstad, Politie.nl, Gemeente Rotterdam, Salesforce, TQIS en PubliContact.

Als lezer van Klantcontact.nl ontvang je nu met code KCC50KTC € 50,- korting op de deelnameprijs. Elke 2e persoon van dezelfde organisatie krijgt 50% korting op het full fee tarief. Klik hier voor meer informatie en registratie.