Contactbrouwerij ‘Het brein achter AI’

Tijdens de 2e editie van de Contactbrouwerij vertellen verschillende professionals hoe je kunstmatige intelligentie inzet in je dagelijkse werk tijdens parallelsessies. Aansluitend een heerlijke bierproeverij met biertjes uit het hele land, lekker eten en volop netwerken. Informeel kennismaken én kennisdelen dus. Meld je aan en mis het niet!

Kom met elkaar in contact

Na een succesvolle eerste editie breiden we uit. Naast ouderwets netwerken komen er verschillende sprekers aan het woord om te praten over het brein achter AI. Ze vertellen hoe ze kunstmatige intelligentie in hun dagelijkse werk gebruiken en hoe het de wereld verandert.

Tijdens de mooie gesprekken en ontmoetingen krijg je na afloop van de kennissessies ook de kans om Nederlandse speciaalbier te proeven. Waarom? Om de zintuigen te prikkelen en weer eens wat anders te ontdekken.

Kom dus met ons proosten op het contact tijdens de Contactbrouwerij 2.0!

Hoe laat en waar?

Tijdstip
Vanaf 14:30 uur ben je welkom in Zeist. Om 15:00 uur start het event.

Parkeren en OV
Er is genoeg parkeerruimte in onze parkeergarage en er zijn diverse ov-mogelijkheden. Het station is op loopafstand, of je kan gebruikmaken van een OV fiets. www.ov9292.nl voor meer informatie.

Adres
Arnhemse Bovenweg 160, 3708 AH, Zeist

Contact
Heb je nog vragen, bel of mail ons. Telefoon: 088 – 00 67 180 / Email: ike.vandervoort@pegamento.nl