10 januari 2023

Yvonne Lohman nieuwe Head of Customer Service bij Sunny Cars

Yvonne Lohman is de nieuwe Head of Customer Service bij Sunny Cars in Haarlem. Ze gaat leiding geven aan de afdeling Customer Service voor de Nederlandse, Belgische en Franse markt. “Sunny Cars is constant bezig met het leveren van topkwaliteit en optimale klantenbeleving, die in alle lagen van de organisatie duidelijk voelbaar is. Het enthousiasme en de loyaliteit naar de Sunny Cars-klanten zit diep in het hart van elke medewerker. Dat spreekt me enorm aan.”

Lohman werkt al vele jaren in de klantcontactsector. Ze werkte tijdens haar studie als Telemarketeer bij Ogilvy & Mather Teleservices. Daar ontstond de liefde voor klantcontact. Daarna werkte ze bij een uitgever, als vestigingsmanager bij een facilitair contact center, was ze jarenlang manager van het Customer Contact Center van Joop van den Ende Stage-Entertainment en interim-manager Customer Interaction bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

Sinds begin 2018 werkte Yvonne als Manager van het inhouse Customer Service Center van automotive bedrijf Stern waar ze vijf decentrale clusters van diverse automerken centraliseerde tot één Customer Service Center. “Met mijn opgedane kennis en ervaring hoop ik een grote bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de customer service van Sunny Cars”, zegt ze over haar nieuwe functie. Bij Sunny Cars kan Yvonne haar ervaring met reserveringen uit de musicalwereld, combineren met haar affiniteit met auto’s en auto rijden.

Van oriëntatie tot inleveren van de autosleutel

De afdeling Customer Service bedient twee doelgroepen, travel agents en eindconsumenten, en is verantwoordelijk voor de customer journey vanaf de oriëntatie tot en met het terugbrengen van de huurauto. Contacten gaan over advies en het maken, wijzigen of annuleren van reserveringen tot en met het inleveren van de autosleutel. Yvonne gaat de basis die in de loop van de jaren is gelegd, verder uitbouwen.

Over Sunny Cars

Sunny Cars is dé autohuurpartner van de reisbranche in Duitsland, Nederland België, Oostenrijk en Zwitserland. Reizigers kunnen de huurauto’s in deze landen reserveren via reisbureaus, affiliates, online touroperators en natuurlijk via de website van Sunny Cars. De missie van de organisatie is: autohuur op vakanties zo makkelijk mogelijk te maken.

De transfer van Yvonne naar Sunny Cars werd gefaciliteerd door SkyWalker – customer service management. SkyWalker mocht op basis van haar netwerk, specifieke wervingskanalen en vakinhoudelijke kennis, voor en namens Sunny Cars de werving en selectie voor de positie van Head of Customer Service verzorgen.
Ben je ook op zoek naar een uitdagende volgende stap in je carrière, of heb je een vacature voor een leidinggevende positie in het customer service vakgebied? Neem dan contact op met SkyWalker.
Heb je ook net een nieuwe baan in het klantenservice vakgebied of hebben jullie net een nieuwe topper aangenomen en wil je dit delen met de wereld, neem dan contact op met onze redactie.