Tele’Train Talent benoemt Maurice Jacobs tot Directeur Managed Insourcing

by Klantcontact

Tele’Train Talent benoemt Maurice Jacobs tot Directeur Managed Insourcing

by Klantcontact

by Klantcontact

Maurice JacobsOm de positie van Tele’Train Talent op het gebied van Managed Insourcing verder te verstevigen en zichtbaar te maken binnen de markt is Maurice Jacobs, voorheen commercieel directeur bij BSG Contact, per 1 december 2014 benoemt tot Directeur Managed Insourcing.

De arbeidsmarkt vraagt in toenemende mate om te flexibiliseren, waardoor veel organisaties hun werk anders gaan organiseren. Jacobs: “Het uitbesteden van klantcontact richting een externe partij is vaak een te ingrijpende stap voor bedrijven en de eisen en complexiteit van klantcontact is de afgelopen jaren verder toegenomen. Dit vraagt om een intensieve begeleiding van de operatie met concrete afspraken over het gewenste resultaat en de kwaliteit. Tele’Train Talent wil zich met haar Managed Insourcing tak verder focussen op organisaties die waarde hechten aan een succesvolle open samenwerking en kwalitatief hoogwaardig klantcontact als een fundamenteel onderdeel zien van hun business.”

Managed Insourcing is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Tele’Train Talent, dat een breed scala aan klantcontacttrainingen en opleidingen biedt. Met Managed Insourcing biedt Tele’Train een unieke management aanpak (SMART Center) waarin het klantcontact van organisaties wordt gemanaged op locatie bij de klant, door de professionals van Tele’Train Talent. De ideale combinatie tussen uitbesteden en zelf doen. Door gebruik te maken van het SMART Center van Tele’Train, halen organisaties het maximale resultaat uit hun klantcontact.

André Filippini, algemeen directeur van Tele’Train Talent: “Ik ben blij met de komst van Maurice. Ik ken Maurice als een sales gedreven persoon met goede leiderschapskwaliteiten en veel kennis op het gebied van de verdere professionalisering van het klantcontact binnen middelgrote organisaties. Deze benoeming past perfect binnen de Tele’Train Talent ambitie om haar Managed Insourcing verder te professionaliseren.”

Namens Klantcontact.nl en SkyWalker Recruitment, wens ik Maurice alle succes in deze mooie stap in zijn carrière!

Fun Zeegers

Human Resources

One Comment

  1. Verrassend. Deze zag ik niet aankomen.
    Ook verrassend dat dit eerder op klantcontact.nl stond dan dat het via Tele’Train Talent naar buiten was gebracht…

Comments are closed.

Top