Teleperformance

Teleperformance

by Klantcontact
work-at-home

Bedrijfsprofiel Teleperformance Benelux & Suriname

Teleperformance is wereldwijd marktleider in outsourcing van omnichannel klantcontact. Met de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen zoals chatbots, speech analytics, instant messaging en RPA ondersteunt Teleperformance prominente merken over de hele wereld met het verhogen van de klanttevredenheid (NPS) en het verlagen van de operationele kosten.

Bij het bedrijf, dat genoteerd is aan de beurs in Parijs, werken wereldwijd ruim 300.000 medewerkers. Zij verbinden mens en merk via voice, webcare en face op 340 locaties in 80 verschillende landen en via 256 talen. Teleperformance heeft jaarlijks contact met 40 procent van de wereldbevolking in vrijwel alle talen en onderhoudt een duurzame relatie met haar partners.

Portfolio

Teleperformance levert uiteenlopende diensten op het gebied van customer service, customer care, technische dienstverlening, backoffice-, retentie- en incassowerkzaamheden in de B2B en B2C markt. Het bedrijf helpt klanten met advies, consultancy, operationele en HR-dienstverlening, technologie- en productontwikkeling. De afgelopen jaren heeft Teleperformance zich voornamelijk gefocust op digitale transformatie, mede hierdoor loopt Teleperformance op dit moment ver voor op de rest in deze markt. De expertise en gedegen technologische kennis stelt Teleperformance in staat zijn partners te voorzien van tailor-made oplossingen voor elk type klant.

Markten

De klanten van Teleperformance komen uit vrijwel alle sectoren: overheid, zakelijke dienstverlening, utility, telecom, arbeidsmarkt, zorg, financiële sector, logistiek, (e-)retail, industrie, media, reissector en automotive. De Nederlandse vestiging bestaat sinds 1993.

Vestigingen Maastricht, Tilburg, Zoetermeer (2), Zwolle, Utrecht, Paramaribo (Suriname)

Omvang Circa 3.000 medewerkers (Nederland en Suriname)

Omzet (2018) € 93 mln Benelux & Suriname (wereldwijd: € 4,4 mld)

 

Certificaten en lidmaatschappen

Certificaten: ISO 27001, COPC, WFT, PCI-DSS, SOC Type I en Type II

Aangesloten bij WFC, KSF, KIRC

 

Contactgegevens

Kevin de Vries (kevin.devries@teleperformance.com)

Top