TDA verhuist

by Klantcontact

TDA verhuist

by Klantcontact

by Klantcontact

TDANa 28 jaar aan de Kerkstraat in Almere Haven gevestigd te zijn geweest, verhuist TDA naar een nieuwe locatie in Almere Stad. Klantcontact.nl sprak Cokky Weyschedé Bosman, Algemeen Directeur van TDA, over deze mooie stap:

“Afgelopen donderdag, 19 december, zijn de eerste agents beginnen te werken in ons nieuwe kantoor. Na een periode van voorbereidingen, aankopen, tegenslagen in het bouwtraject, afwijkende deadlines, verkeerde leveranties, zijn we dus nu toch op tijd klaar om over te gaan.

In de afgelopen periode heb ik gemerkt dat TDA een Familiebedrijf met een hoofdletter –F- is. Elke week maakte ik een update’je van de status van de verbouwing. Liet ik onze medewerkers foto’s zien van de voortgang, soms een plastic “tent” zien om ze nieuwsgierig te maken naar wat er achter zou zitten. Dat was elke vrijdag een feestje. Eindelijk hebben we het onthuld, een graffity muur, door een van onze ICT-ers bedacht en gemaakt. Onze medewerkers zijn trots; op de kleuren op de afdelingen, de vloerbedekking, de werkelijk prachtige kantine, die we eigenlijk “Chez TDA” zouden willen noemen, met een zeer mooi lounge gedeelte…..allemaal gericht op een prettige werkomgeving voor onze medewerkers.

We hebben geleerd dat het borgen van een cultuur een belangrijk deel van onze bedrijfsvoering is; alles samen delen, of het nu emotie of enthousiasme is, het maakt niet uit. Zij kijken allemaal uit naar de overstap, stellen dat ze met tranen in de ogen afscheid nemen van 28 jaar in Almere-Haven, maar op de Wisselweg gaan starten met het opbouwen van nieuwe ervaringen.

Mijn zakenpartner Peter van Beugen heeft een nieuwe functieomschrijving van mij gekregen. De lijst van ‘Directeur, Manager ICT, Manager Stafafdelingen, Klankbord voor mij’ is uitgebreid met ‘Bouwkundige en Architect’.

Vanavond heb ik nog even boodschappen gedaan omdat toch de koffiemachines later bezorgd worden dan gepland, maar morgenochtend om half negen moet de koffie met wat lekkers klaar staan voor de eerste medewerkers die in het nieuwe pand gaan beginnen.

Morgen is het TDA-day, start in een prachtige nieuwe omgeving….waar de managers die morgen al meegaan net even eerder aanwezig zijn, want ze willen allemaal, net als ik, de eerste agents zelf ontvangen….ik ben zo blij met deze mensen…Als ik zie hoe zaken soms bij bedrijven lopen, ben ik een trotse directeur. Hoe de markt ook in elkaar zit, ik denk dat wij een speciaal bureau zijn…

TDA is klaar voor een prachtige start in 2014, of je nu de agent, de schoonmaakster, financiële man, de manager of de directeur bent!”.

Klantcontact.nl wenst Cokky, Peter en hun hele team veel succes op de nieuwe locatie.

Human Resources
Top