SkyWalker verhuist naar Nieuwegein

by Klantcontact

SkyWalker verhuist naar Nieuwegein

by Klantcontact

by Klantcontact

SKY001-logo_def update 2013Vanaf 12 januari 2015 heeft het kantoor van SkyWalker Recruitment een nieuw onderkomen in Nieuwegein. SkyWalker is hét gespecialiseerde werving- en selectiebureau voor specialisten, middenkader en senior management in de klantcontact- en contact center sector.

Na jaren in het mooie Kloostergebouw in het centrum van Den Bosch gehuisvest te zijn geweest, werd het tijd voor de volgende stap. “Nieuwegein ligt centraler in Nederland en ons nieuwe kantoor is zeer goed bereikbaar voor klantcontact professionals die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière”, aldus directeur Fun Zeegers. SkyWalker vestigt zich in het kantoorpand aan de Vreeswijksestraatweg 22, op de 3e verdieping.

Op die locatie zijn meer organisaties uit de klantcontactsector gevestigd; het Klantinteractie Research Centrum (marktonderzoek), Ferment Management (interim- advies & project management) en Metier Academy (opleiding, training & e-learning). Doordat SkyWalker nu met deze organisaties onder 1 dak huist, ontstaat er een netwerk op het gebied van inhoudelijke expertise en recruitment in klantcontact.

“Deze verhuizing naar een centraal gelegen locatie, waarbij ook uitwisseling van netwerk en kennis kan plaatsvinden met de nieuwe buren, versterkt de positie van Skywalker,” aldus Zeegers.

Nieuwe kantoor- en correspondentieadres:
SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22, 3e verdieping
3432 NA Nieuwegein
telefoonnummer: +31 (0) 475 – 331 442 (ongewijzigd)

Erik Bouwer

Human Resources
Top