Xdroid krijgt Frost & Sullivan Award voor speech analytics oplossing

Xdroid krijgt Frost & Sullivan Award voor speech analytics oplossing

by Klantcontact
12 januari 2021

Op basis van de recente analyse van de Europese markt voor spraak- en gezichtsanalyse, heeft Frost & Sullivan de 2020 Europe Technology Innovation Leadership Award toegekend aan Xdroid Voice Analytics.

Elk jaar reikt Frost & Sullivan deze prijs uit aan het bedrijf dat een product ontwikkelt met innovatieve functies en functionaliteit die een snelle acceptatie in de markt krijgt. De award erkent de kwaliteit van de oplossing en de klantwaardeverbeteringen die het mogelijk maakt.

De verwerkingsengine van Xdroid bestaat uit twee modellen: een volledig akoestisch model dat stiltetijd, sprekervolume, spraaksnelheid en emotie- of spraakstijlen traceert, en een spraak-naar-tekst- en trefwoordherkenningsmodel dat zeer nauwkeurige transcripties biedt. Dankzij een geautomatiseerde innovatie van het bedrijf kan de software delen van een zin vastleggen en analyseren met een merkbaar verbeterde nauwkeurigheid om annotatie uit te voeren, de basis voor een uiterst nauwkeurige taalmachine. Het heroriënteert automatisch zijn uitsnedes als de eerste paar woorden onduidelijk of slecht verstaanbaar zijn door bijvoorbeeld door elkaar heen praten. In plaats van het negeren van de hele zin, verschuift het een paar woorden over naar het onduidelijke gedeelte. Hierdoor is het mogelijk het overige gedeelte te behouden voor 95% van de gevallen.

Xdroid levert twee oplossingen: een online real-time AgentAssist en een offline VoiceAnalytics oplossing. De real-time AgentAssist adviseert agents in het gesprek met pop-up suggesties en waarschuwingen, en geautomatiseerde opzoekfuncties om snel toegang te bieden tot relevante informatie. Het geeft agents ook advies ten aanzien van bijvoorbeeld de spraaksnelheid en -volume en kan een geautomatiseerde wrap-up uitvoeren om de gemiddelde verwerkingstijd aanzienlijk te verkorten. De offline VoiceAnalytics oplossing biedt complexe analyses in een batch modus die plaatsvinden op basis van opnames van de gesprekken middels een recorder.

Frost & Sullivan is ook enthousiast over de schaalbaarheid en wendbaarheid van Xdroid. Volgens Nick Baugh, Best Practices Research Analyst bij Frost & Sullivan, maakt Xdroid gebruik van zowel zijn aanzienlijke expertise in de branche als ook next generation-technologieën om waardevolle inzichten te leveren en op unieke wijze in te spelen op de behoeften van de klant.

Frost & Sullivan Best Practices awards erkennen bedrijven in een verscheidenheid van regionale en wereldwijde markten voor het aantonen van uitstekende prestaties en superieure prestaties op gebieden zoals leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Industrieanalisten vergelijken marktdeelnemers en meten de prestaties door middel van diepgaande interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om best practices in de industrie te identificeren.

Technologie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top