Webhelp en ROC Noorderpoort starten werk-leertraject voor mbo

Webhelp en ROC Noorderpoort starten werk-leertraject voor mbo

by Klantcontact
11 maart 2020

Op donderdag 12 maart geven Webhelp en Noorderpoort het officiële startsein voor een gezamenlijk werk-leertraject voor mbo-studenten. Deze studenten startten eind februari met de BBL-opleiding Contactcenter medewerker niveau 3 bij Noorderpoort. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg; dit is een combinatie van werken en leren, waarbij de student in dienst is van een erkend leerbedrijf.

Mbo’ers die de opleiding Contactcenter medewerker niveau 3 gaan volgen, komen minimaal voor de duur van hun opleiding in dienst van Webhelp. Daar volgen zij een persoonlijke en praktijkgerichte training, waarna ze vervolgens aan de slag kunnen als contactcenter medewerker op een inbound telefonische klantenservice, met de mogelijkheid om dit uit te breiden naar social media. Daarnaast volgen de studenten één dag per week lessen bij Noorderpoort.

Na succesvolle afronding van het werk-leertraject kunnen studenten doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 4. Ook biedt Webhelp doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van de geschiktheid en capaciteiten van de student. Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC’s (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top