Webhelp breidt capaciteit uit in Rotterdam

Webhelp breidt capaciteit uit in Rotterdam

by Klantcontact
26 september 2019

Webhelp heeft onlangs in samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting een huurovereenkomst gesloten met CBRE Dutch Office Fund voor een uitbreiding met 793 m2 kantoorruimte in gebouw Delftse Poort aan het Weena in Rotterdam. Het gebouw behoort met 41 verdiepingen tot een van de hoogste gebouwen in Rotterdam.

Oorspronkelijk was verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden enig gebruiker van het gebouw. In 2005 werd het door eigenaar ING verkocht onder de conditie dat de verzekeringsdochter het pand nog ten minste tien jaar zou blijven huren. In april 2015 werd het gebouw heropend door de nieuwe eigenaar CBRE Global Investors met 65.000 m² kantoorruimte. Nationale-Nederlanden huurt nu nog een derde van het gebouw, het opvallende logo is van het gebouw verdwenen. In 2017 volgde een nieuwe verbouwing omdat het CBRE niet lukte huurders te vinden voor de rest van Delftse Poort.

De extra ruimte ligt op de dertiende etage. Webhelp zit al op de elfde en twaalfde etage en huurt nu in totaal 3.288 m2.(Vastgoedmarkt)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top