Vrouwennetwerk klantcontactsector AWC roept Brii-award in het leven

Vrouwennetwerk klantcontactsector AWC roept Brii-award in het leven

by Klantcontact
13 januari 2021

Het AWC (Ambitious Women’s Club), een vrouwennetwerk in de klantcontactsector, gaat ter ere van het vijftienjarig bestaan vanaf 2021 jaarlijks de Brii-Award uitreiken aan aanstormend vrouwelijk talent. Brii staat voor Bijzonder Realistisch Inspirerend en Innovatief. De leden van het AWC-netwerk gaan op zoek naar potentiële kandidaten en zijn de contactpersoon om kandidaten te nomineren.

De winnares krijgt naast de eer en de award gedurende een jaar een persoonlijk mentorship-programma op maat aangeboden. Daarnaast acteert zij een jaar lang als boegbeeld van het AWC. De winnares krijgt tevens met 11 collega’s een geheel verzorgde vaart op de MS Antonia, een activiteit van Steven Voorn die ook jaarlijks het netwerkevent ‘OpenVaren’ organiseert.

Het grotere doel van het AWC is om nieuwe talenten een podium te geven en kansen te bieden in de wereld van klantcontact. Volgens het AWC zijn er veel talentvolle vrouwen in de klantcontactbranche die, middels een podium, een kans verdienen om te schitteren, aldus het persbericht.

Brii-awardDe Brii-award is bovendien ter ere van één van de AWC- leden: Brigitte. Brigitte is een doorgewinterde vakvrouw die zich met onvermoeibare energie heeft ingezet voor de branche. Door een ernstige ziekte is zij helaas uit de running. Haar vechtlust, passie en vakmanschap is verkozen als symbool voor de vakprijs. Om die reden wordt de Brii-award in 2021 impliciet verbonden aan KWF Kankerbestrijding.

Genomineerden worden op 8 maart 2021 bekend gemaakt en de uitreiking van de award is op 19 april 2021.

AWC is een initiatief van Esther Goos, Chantal Hajenius, Esther Segers, Pia de Wijer, Susanna Nevalainen en Ankie Straathof. Het netwerk bestaat uit 50 leden.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top