Trademark Office treft betalingsregeling schuldeisers

Trademark Office treft betalingsregeling schuldeisers

by Klantcontact
10 december 2019

Callcenter Trademark Office uit Groningen, dat via de telefoon domeinnamen verkoopt aan ondernemers, treft een betalingsregeling met de groep ondernemers die het faillissement van het bedrijf heeft aangevraagd. De faillissementszaak wordt aangehouden, aldus het Dagblad van het Noorden.

Trademark Office verkocht per telefoon domeinnamen aan bedrijven, veelal kleine middenstanders. In de verkoopgesprekken deden ze zich voor als onafhankelijke toezichthouder, en suggereerden ze dat een concurrent van de klant al op het punt stond de domeinnaam te kopen. Meerdere rechtbanken hebben dit jaar de afgesloten koopovereenkomsten ongeldig verklaard; Trademark Office werd in een aantal rechtszaken veroordeeld tot het voldoen van de volledige proceskosten. Dat heeft het bedrijf tot dusverre niet gedaan wegens ‘cashproblemen’ aldus het bedrijf. Een groep gedupeerden heeft daarom het faillissement van Trademark Office aangevraagd, maar maandag bereikte directeur Danny Sahit overeenstemming over een betalingsregeling. De faillissementszaak zou dinsdag worden behandeld door de rechtbank in Groningen, maar is nu acht weken uitgesteld om Trademark Office de kans te geven om aan de betalingsregeling te voldoen. Als dat niet gebeurt, gaat de rechtszaak alsnog door.

Ook het Groningse regionale medium Sikkom schreef over Trademark en het daaraan gelieerde bedrijf Calljob. De problemen rondom Trademark Office duren nu al meer dan meer dan een jaar.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top