Sitel opent nieuwe vestiging met 550 seats in Athene

Sitel opent nieuwe vestiging met 550 seats in Athene

by Klantcontact
2 april 2021

Sitel Group heeft bekend gemaakt een eerste contactcentervestiging te hebben geopend in Griekenland. Met de nieuwe locatie, goed voor 1000 medewerkers, wil Sitel de groei in de klantenkring opvangen en een meertalige hub bieden voor klanten uit Duitsland en de Noord-Europese markt.

Benedita Miranda, GM – Portugal & Greece, Sitel Group, erkent dat het betreden van de Griekse mark teen “pivotal move” voor Sitel is. Het idee is dat Sitel in Athene in 24 talen aan de slag gaat, inclusief Engels, Grieks, Duits, Deens en Noors.

Sitel Group heeft op dit moment 60 procent van de totale workforce vanuit huis aan het werk, waarvan 40.000 medewerkers in de EMEA-regio. Met de opening van de nieuwe ‘MAXhub’ afgelopen maand is een plek gecreëerd waar medewerkers kunnen werken, leren, groeien en ‘connecten’. De hub zal ook ruimte bieden aan flexibele werkplekken, een gym, kinderopvang, een cafeteria, een bibliotheek en trainingsfaciliteiten. Bij de inrichting wordt rekening gehouden met COVID19-restricties.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top