Serge Poppes bestuurslid Innovatie en techniek Klantenservice Federatie

Serge Poppes bestuurslid Innovatie en techniek Klantenservice Federatie

by Erik Bouwer
20 juni 2017

serge poppes20 juni 2017 – Op 8 juni 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering van de Klantenservice Federatie Serge Poppes benoemd tot bestuurslid namens de leveranciers. Hij wordt verantwoordelijk voor de nieuwe portefeuille Innovatie en techniek. Poppes is vanaf 1990 actief als (technologie)leverancier in de klantcontactbranche en nu directeur van Pegamento.

“Uit een aantal goede kandidaten hebben we Serge Poppes voorgedragen als nieuw bestuurslid en de ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met zijn benoeming,” zo licht voorzitter Boris Wachters de benoeming toe. “Serge kent de branche van binnen en van buiten, is een vernieuwer, positief kritisch en heeft een breed draagvlak binnen het klantcontact-ecosysteem, helemaal in de doelgroep die hij bij de KSF vertegenwoordigt, namelijk de leveranciers. Ik ben blij dat hij het bestuur komt versterken”.

Volgens KSF wil Poppes graag zijn betrokkenheid bij de inhoudelijke ontwikkeling van de branchevereniging KSF vergroten. Daaraan draagt hij graag bij met kennis rondom technologische innovaties in de sector, zoals inzet van artificiële intelligentie in het klantcontactdomein, ontwikkelingen van nieuwe en bestaande (communicatie)kanalen, digitale transformatie en robotics, maar ook met inbegrip van wet- en regelgeving zoals GDPR.

“Techniek is een cruciaal onderdeel van ons vakgebied en wordt nog iedere dag belangrijker. We willen onze leden goed meenemen in deze ontwikkelingen en de innovaties die er zijn,” vertelt directeur Geeske te Gussinklo. “Ik ben enorm blij met de nieuwe portefeuille Techniek en innovatie in het bestuur, zodat we hier ook de juiste bestuurlijke aandacht aan kunnen geven. En het is natuurlijk helemaal fantastisch dat deze positie wordt ingenomen door iemand die zo betrokken is bij de vereniging, al jaren, en zijn expertise nu perfect in kan brengen. Welkom Serge!”

Human Resources
Top