Samsung nu 24 uur per dag bereikbaar

Samsung nu 24 uur per dag bereikbaar

by Klantcontact
8 april 2019

Samsung start vanaf vandaag met 24-uursondersteuning via telefoon en Messenger. Voortaan kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de Samsung klantenservice voor vragen, klachten of problemen met Samsung-producten. De 24-uursondersteuning is onderdeel van de strategie om klanten altijd en overal bij te kunnen staan voor advies en het beantwoorden van vragen over Samsung-producten.

“Wij willen er altijd zijn voor onze klanten. Service is voor ons een onderdeel van het product dat je koopt”, zegt Daan van der Mijden, Director Customer Service bij Samsung Benelux. “Met onze 24-uursondersteuning brengen we service dichterbij en helpen we klanten op het moment dat het hen uitkomt. Daarmee zetten wij de norm en gaan wij verder.”

Bij veel softwarematige kwesties kan de 24-uursondersteuning direct helpen. Daarbij is het ook mogelijk mobiele apparatuur op afstand over te nemen, waarna de supportmedewerker de juiste instellingen voor de klant selecteert. Ook kunnen supportmedewerkers een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld een reparatie. De Samsung 24-uursondersteuning is bereikbaar via Facebook Messenger en telefoonnummer 088 9090100 (lokaal tarief). Daarnaast is Samsung bereikbaar via Twitter, Facebook of de Samsung Community.

Customer Experience
Top