QuandaGo genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

QuandaGo genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

by Klantcontact
3 november 2020

Cloudsoftwarebedrijf QuandaGo is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Met deze nominatie is QuandaGo verzekerd van een plek in de ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Belangrijkste criteria voor de Deloitte Technology Fast 50 zijn de omzetcijfers tussen 2016 en 2019. Op woensdag 25 november wordt via een online uitreiking de definitieve ranking van de top 50 meest snelgroeiende techbedrijven van Nederland bekendgemaakt.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie is gebaseerd op het groeipercentage van de omzet over de afgelopen vier jaar (2016-2019). De nominatie biedt tevens een kans om een ​​plaats te bemachtigen in de EMEA Technology Fast 500 2020, de ranglijst van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

QuandaGo is een cloud CX softwarebedrijf, onderdeel van de VANAD Group, en levert oplossingen voor contactcenters, kennismanagement en bedrijfsautomatisering. Het QuandaGo Connected Experience Platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie als hulpmiddel om interacties en complete processen te automatiseren.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top