Plantronics genomineerd voor JLL Winning Workplace Awards

Plantronics genomineerd voor JLL Winning Workplace Awards

by Klantcontact
3 augustus 2017

Plantronics3 augustus 2017 – Het kantoor van Plantronics, leverancier van audio- en draagbare technologie, is een van de zes kanshebbers op de Winning Workplace Award. Deze prijs wordt door vastgoedadviseur JLL eens in de twee jaar uitgereikt aan het bedrijf dat op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan de ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt.

Het kantoor van Plantronics is ontworpen op basis van de wensen en eisen van medewerkers en laat zien hoe een juiste mix van geluidexpertise, de nieuwste technologie en biophilic design kan leiden tot betere samenwerking, concentratie en productiviteit. Open kantoorruimten zijn getransformeerd tot omgevingen waar Plantronics-medewerkers met verschillende werkstijlen comfortabel en effectief kunnen werken zonder de afleidingen die normaliter voorkomen in een open kantoorruimte. Het gebouw is reeds bekroond met de John Connell Soundscape Award, voor de praktische en innovatieve oplossingen die geluidsoverlast op de werkvloer verminderen.

Verder is in het gehele gebouw aandacht besteed aan het gebruik van duurzame materialen, van zonnepanelen tot de vloerbedekking die gemaakt is van gerecyclede visnetten. De zonnecellen moeten tenminste een kwart van de benodigde energie uit de zon halen en het watersysteem verzamelt, filtert, zuivert en hergebruikt grijs water. Dankzij deze inspanningen maakt het gebouw kans op een Building Research Establishment Environmental Assessment Method (BREEAM) beoordeling op het niveau ‘Excellent’. De Winning Workplace Award wordt 16 november uitgereikt tijdens het congres Tomorrow@Work. Tot 31 augustus kan gestemd worden op een van de zes genomineerden via de Winning Workplace Award website.

Human Resources
Top