Pegamento en Cloud Contact klaar voor verdere groei

Pegamento en Cloud Contact klaar voor verdere groei

by Klantcontact
20 februari 2020

Pegamento en Cloud Contact zetten de volgende stap als voortdurende vernieuwers in klantcontact en aanjagers van meer tevreden klanten en medewerkers bij organisaties en bedrijven. Dat doen zij met een verhuizing per 1 maart a.s. en een nieuw business-motto.

Verhuizing

Vanaf 1 maart zitten Pegamento en zusterbedrijf Cloud Contact in een nieuw pand in kantorencomplex De Breul aan de Arnhemseweg 160 in Zeist. De verhuizing is het gevolg van de voortdurende groei, zowel in diensten en producten als medewerkers. Het nieuwe onderkomen geeft alle ruimte voor verdere groei. Die ambitie wordt ondersteund door twee nieuwe business-motto’s.

Pegamento – Innovatie in klantcontact

Pegamento is na 10 jaar uitgegroeid van pionier tot specialist in slimme software voor beter klantcontact en hogere klanttevredenheid met Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Dat gebeurt in de komende jaren met een nieuw business-motto: Innovatie in klantcontact. Dit verwoordt kort en bondig waar Pegamento organisaties bij helpt: een beter contact met klanten door de inzet van de nieuwste technieken en een vernieuwende blik vanuit de kennisgebieden RPA en AI. Uiteraard leveren deze oplossingen organisaties nog veel meer op, bijvoorbeeld procesoptimalisatie en een hogere medewerkerstevredenheid.

Cloud Contact – Samen op één lijn

Voor zusterbedrijf Cloud Contact geldt het business-motto: Samen op één lijn. Cloud Contact bundelt alle interactie tussen klanten en organisaties op één overzichtelijk platform – één lijn – in de cloud. Welk kanaal de klant ook gebruikt – telefonie, mail, chat, WhatsApp, Facebook, Instagram of andere social media – alle informatie komt bij elkaar in een consistent 360-graden klantbeeld. Zo beschikken medewerkers over de juiste informatie op het juiste moment en voelen klanten zich gekend en eersteklas geholpen. Daarbij is Cloud Contact een aanbieder die samen met zijn klanten op dezelfde golflengte wil zitten. ‘Samen op één lijn’ verenigt beide invalshoeken.

Adatum en IP Businessmanager® voortaan verder onder Cloud Contact

Na de eerdere samenwerking in 2019, gaat Adatum ICT & Telecom vanaf 2020 verder onder de naam Cloud Contact. Tegelijkertijd lanceert Cloud Contact ook een volledig nieuwe versie van de IP Businessmanager®. Het platform heeft de afgelopen maanden veel nieuwe en extra functies erbij gekregen, onder andere met het oog op security. De IP Businessmanager® – operationeel in meer dan 50 landen – is licentievrij en behoort tot de nieuwste generatie van VoIP-telefoniesystemen.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top