Margit van Paridon (Eneco) wint Brii-Award 2021

Margit van Paridon (Eneco) wint Brii-Award 2021

by Klantcontact
19 april 2021

Op maandag 19 april 2021 is de eerste winnares van de Brii-award bekend gemaakt. De award gaat naar Margit van Paridon, Business Improvement Manager bij Eneco. De jury van de Brii-award beschouwt Margit als een voorbeeld van de nieuwe generatie in de klantcontactbranche.

Brii-award

Margit van Paridon

De Brii-award wordt toegekend aan een aanstormend vrouwelijk talent in de klantcontactsector door de AWC, een vrouwennetwerk in de sector. AWC wil hiermee een podium geven aan aanstormend talent. Brii staat voor: Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief, de criteria waaraan de winnares moet voldoen.

Van Paridon is gekozen uit een groep van negen finalisten, die zichzelf op verschillende manieren hebben gepresenteerd om de jury te overtuigen. Dit hebben zij onder andere gedaan door een videopitch te maken, zichzelf te presenteren en een plan van aanpak voor het KWF voor te bereiden.

De jury heeft ook gekeken naar de visie van de finalisten en naar hoe zij omgaan met innovatie – bijvoorbeeld of ze buiten gebaande paden treden en in welke mate ze openstaan voor zelfontwikkeling.

Omdat de Brii-award onlosmakelijk verbonden is met het KWF, hebben de finalisten ook een plan van aanpak gepresenteerd aan het KWF. Hier hebben ze allen in een kort tijdbestek ideeën neergelegd om meer, of op een andere manier, donaties te genereren. De ideeën waren realistisch en gebaseerd op analyses en/of klantbeleving en worden voorgelegd aan de CMO Fondsenwerving van het KWF.

De winnares van de Brii-award ontvangt een fonkelende diamant, mag zich een jaar lang het boegbeeld van AWC noemen en wint ook een individueel coachingstraject en een rondvaart met 11 collega’s op de MS Antonia. De jury bestaat uit gekozen leden van AWC: Ankie Straathof, Esther Goos, Eveline Erkelens, Pia de Wijer, Susanna Nevalainen (jurycoach) en Judith van Paridon (juryvoorzitter en geen familie van de winnares). AWC (Ambitious Women Club) is een netwerkclub, opgericht in 2006. De Brii-award is vernoemd naar AWC-lid Brigitte Mulder, begin 2021 overleden aan kanker.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top