Leadership-team QuandaGo klaar voor internationalisering

Leadership-team QuandaGo klaar voor internationalisering

by Klantcontact
31 maart 2020

QuandaGo, aanbieder van oplossingen op het gebied van customer experience software, bouwt hard aan internationalisering. Bij die ambitie hoort een passend leadershipteam. Daarom zijn Michel van Roon en Patrick van Eerden toegevoegd aan het leadershipteam van QuandaGo.

Michel van Roon was al eerder als strategisch adviseur betrokken bij QuandaGo; sinds oktober 2019 is hij aangesteld als global sales director. Van Roon heeft lange tijd verschillende internationale rollen bij hardware- en softwareleveranciers (waaronder Genesys) vervuld. Van Roon heeft daar ervaring opgedaan met klantcontact, maar ook met workflow- en procesautomatisering. Hij heeft een achtergrond in bedrijfseconomie. Van Roon: “Een tijd terug konden consumenten kiezen uit goede of matige service of selfservice. Met de inzet van nieuwe technologie gaan zowel selfservice als menselijke dienstverlening een nieuwe fase in. Goed of efficiënt zijn niet langer de twee uitersten.”

Patrick van Eerden is afgelopen nazomer aangesteld als head of finance bij QuandaGo. Hij heeft zich eerst gericht op de integratie van de drie bedrijven – Vanad Aloha, Morphis en Artificial Industry – die sinds juli 2019 tezamen QuandaGo vormen. Van Eerden werkte eerder onder meer bij KPMG en VodafoneZiggo en beschikt daardoor over ruime ervaring als auditor en ervaring op het gebied van integraties na overnames. Van Eerden heeft een achtergrond in bedrijfskunde.

Van Eerden: “Iedereen heeft te maken met klantcontact. Vanuit een financiële rol zie je vaak de cijfermatige impact van de kwaliteit van dienstverlening aan consumenten. QuandaGo biedt tooling voor de verbetering van customer experience; vanuit mijn nieuwe rol zit ik nu nog dichter op datgene waar het echt om gaat in business: een goede customer experience.”

Met deze uitbreiding is het team dat QuandaGo naar de volgende fase moet brengen, compleet. QuandaGo werkt aan de opbouw van een ecosysteem en wil verder groeien op basis van een partnermodel. Naast Van Roon en Van Eerden en vier anderen seniors wordt het bedrijf geleid door oprichters Arthur Nederlof en Arnoud Munneke. (QuandaGo)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top