Klantcontact Monitor is ISO 27001 gecertificeerd

Klantcontact Monitor is ISO 27001 gecertificeerd

by Erik Bouwer
15 juni 2017

ISO 2700115 juni 2017 – Vanaf 26 mei 2017 beschikt de Klantcontact Monitor officieel over het ISO 27001 certificaat. Voor de Klantcontact Monitor is dit van groot belang, omdat er iedere dag gewerkt wordt met vertrouwelijke data van opdrachtgevers.

Na bijna een jaar alle procedures te hebben uitgewerkt in samenwerking met DigiTrust, één van de geaccrediteerde certificeringsorganisaties in Nederland, voldoet de Klantcontact Monitor aan de Internationale standaard NEN-ISO 27001. ISO 27001 is bedoeld voor organisaties die willen aantonen dat zij speciale procedures, maatregelen en processen op het gebied van informatiebeveiliging hanteren. Zo kunnen zij aan opdrachtgevers en andere stakeholders laten zien dat zij integer en vertrouwelijk met informatiebeveiliging omgaan.

“Wij brengen voor meer dan 250 opdrachtgevers klant- en medewerkerstevredenheid in kaart waarbij de data van onze opdrachtgevers de brandstof is waarop onze motor draait, aldus Hirschel Hessel, directeur van de Klantcontact Monitor. “Het vertrouwen dat wij krijgen van organisaties om te borgen dat data betrouwbaar, integer en beschikbaar is hebben we serieus genomen. Met het ISO 27001 certificaat hebben we aangetoond dat we conform hoge standaarden werken en dat data bij ons veilig is.”

Technologie
Top