KARWEI biedt integratie met Google Home en Google Assistent

KARWEI biedt integratie met Google Home en Google Assistent

by Klantcontact
14 mei 2019

Consumenten kunnen vanaf vandaag door de nieuwe voice-integratie direct via hun Google Home of Google Assistent vragen stellen aan de bouwmarkt, waar ze ook zijn. Het enige wat ze hoeven te doen, is ‘Hey Google, Praat met KARWEI’ te zeggen tegen Google Home of hun smartphone. De bouwmarkt is de eerste organisatie binnen de doe-het-zelfbranche die een integratie biedt met Google Home en Google Assistent.

Om haar klanten nog beter te bedienen, ontwikkelde KARWEI samen met Mirabeau (een digital agency, in 2016 overgenomen door IT-dienstverlener Cognizant) een online integratie met Google Home en Google Assistent. De KARWEI Voice Assistent heeft voorlopig beperkte functionaliteit, zo blijkt uit de berichtgeving van het bedrijf. De assistant geeft de laatste acties, openingstijden van de dichtstbijzijnde bouwmarkt en advies voor het vinden van de juiste verlichting door een aantal vragen te beantwoorden.

De keuze hiervoor is ingegeven door statistieken over het het gedrag van klanten op de website. Ruim veertig procent van de KARWEI klanten zoekt naar openingstijden en acties. Als het experiment een succes is, wordt de Voice Assistent verder uitgebreid.

Technologie
Top