CRM-leverancier STB overgenomen door Eudonet

CRM-leverancier STB overgenomen door Eudonet

by Klantcontact
28 november 2019

De Nederlandse CRM-leverancier Stb is overgenomen door Eudonet en gaat verder onder de naam Eudonet Stb. Stb is een grote speler op het gebied van CRM-oplossingen voor professionele verenigingen. Daarnaast is Stb actief in de markten van goede doelen en opleidingsinstituten. Stb CRM wordt momenteel door meer dan 150 organisaties in deze marktsegmenten gebruikt.

Eudonet is een internationale CRM-leverancier met vestigingen in Frankrijk, de UK , Canada, Zwitserland en België. Om internationaal verder uit te breiden, was de acquisitie van Stb een logische volgende stap. Stb biedt de groep ruime ervaring op het gebied van verenigingen, opleidingen en goede doelen en hooggekwalificeerd, ervaren personeel. De Stb CRM- en webproducten worden gecontinueerd. Dit geldt ook voor de ingezette ‘roadmap’ met als belangrijke mijlpaal de release van versie 8, die begin 2020 wordt verwacht.

Eudonet Stb en de Eudonet Group zullen kennis en ervaring delen en gemeenschappelijke oplossingen samen ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele apps, website-oplossingen en webportalen. Door deze acquisitie komt de omzet van de Eudonet Group nu uit op ruim € 20 miljoen. Er zijn bij de organisatie meer dan 200 werknemers actief, zowel in Europa als Canada.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top