Coronavaccinatielijn: 60.000 afspraken in eerste twee dagen

Coronavaccinatielijn: 60.000 afspraken in eerste twee dagen

by Klantcontact
6 januari 2021

Teleperformance bemant in opdracht van de GGD sinds deze week de Vaccinatie-afsprakenlijn. Zorgprofessionals vormen de eerste groep die hier een afspraak kunnen maken voor inenting tegen het coronavirus.  De lijn is opgezet in de laatste twee weken van december en is sinds 4 januari operationeel. In de eerste twee dagen zijn met 60.000 zorgprofessionals afspraken gemaakt. Teleperformance zorgt ook sinds 1 juni 2020 voor de Coronatestafsprakenlijn.

Sinds deze week zitten tweeduizend medewerkers van Teleperformance klaar om vanuit huis de vaccinatieafspraken in te plannen. Dit is ook meteen de start van de grootste vaccinatiecampagne die Nederland ooit heeft gekend. Vanwege de coronamaatregelen en het vaccinatieprogramma zal het project naar verwachting nog tot de zomer duren.

Alle medewerkers in het contactcenter zijn doorgestroomd vanuit de Coronatestafsprakenlijn en bekend met de IT-systemen en processen. Zij zijn extra getraind op de vaardigheden die nodig zijn voor het maken van een vaccinatie-afspraak. Intussen gaan de werkzaamheden op de testafsprakenlijn, evenals het Bron- en Contactonderzoek, onverminderd door.  Het doorstromen van de medewerkers doet geen afbreuk aan de capaciteit op de Testafsprakenlijn, aldus het persbericht van Teleperformance.

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top