Callcenter DVG ingezet tegen vereenzaming reizigers

Callcenter DVG ingezet tegen vereenzaming reizigers

by Klantcontact
15 april 2020

Het callcenter van DVG Personenvervoer krijgt door de coronacrisis nog nauwelijks telefoontjes van klanten. Daarom bellen de medewerkers nu zelf de mensen die normaal vervoerd worden om te vragen hoe het met ze gaat. Dat schrijft TaxiPro.nl.

DVG, in 1992 opgericht als De Vier Gewesten BV, is een landelijke franchiseorganisatie van lokale taxi- en touringcarondernemingen. DVG beschikt over een eigen regiecentrale (DVG Regie BV), waarmee de coördinatie van vervoersprojecten van opdrachtgevers in heel Nederland wordt geregeld; circa 1,5 miljoen ritten per jaar.

TaxiPro schrijft dat de werkzaamheden van de vervoerders die als franchisenemer bij DVG Personenvervoer zijn afgesloten, de afgelopen tijd flink afnam. Hierdoor kwamen er ook steeds minder telefoontjes bezig bij het callcenter van DVG, dat onder meer het aanspreekpunt is voor de Avan-reizigers in de regio Arnhem-Nijmegen.

Adjunct-directeur Dennis Gamers heeft eerst uitzendkrachten naar huis gestuurd en daarna verder afgeschaald, maar besloot daarna alsnog de eigen klantenkring te gaan bellen in de strijd tegen eenzaamheid. Intussen is er met behulp van de oproepkrachten van DVG opgeschaald naar vier volledige diensten. “Door de oproepkrachten hiervoor in te zetten, kunnen we voorkomen dat deze groep tussen wal en schip valt. Bovendien komt er ooit een tijd na de coronacrisis wanneer het vervoer weer op gang komt, en dan willen we ook graag weer een beroep op onze oproepkrachten kunnen doen.”

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top