Genomineerd voor Supervisor van het Jaar. Hoe Boris Bol dat beleefde.

by Klantcontact

Genomineerd voor Supervisor van het Jaar. Hoe Boris Bol dat beleefde.

by Klantcontact

by Klantcontact

Supervisor2013Boris Bol, was een van de genomineerden voor de Supervisor van het Jaar verkiezing in de categorie “Facilitair”. Boris stuurt – binnen Xerox- met veel enthousiasme een outboundteam aan. Hieronder volgt zijn verslag van de aanloop tot de verkiezing.

Meestal als je bij je manager geroepen wordt, ga je in je achterhoofd alles na van de afgelopen dagen. Ik zal toch niets fout gedaan hebben? We hebben de targets toch gehaald? Deze keer kwam ik met een grote glimlach de kamer van mijn manager uit: genomineerd voor Supervisor van het Jaar.

En wat nu? Na gehoord te hebben dat ik was genomineerd, ging alles redelijk snel rollen. Ik werd gebeld door de organisatie die de verkiezing van ‘Supervisor van het Jaar’ organiseerde om een afspraak te maken om mijn nominatie te onderbouwen. Gelukkig ben ik goed geholpen door mijn collega’s die voor mij een heel leuk filmpje in elkaar hadden gezet met veel lof over mij en hoe ik mijn rol als Supervisor vervul. Voor mij hartverwarmend om te zien en tevens iets om trots op te zijn. De meeting die ik had met de juryleden, heb ik als erg prettig ervaren mede door de oprechte interesse die werd getoond in mij, de organisatie waarvoor ik werk en mijn functioneren.

De concurrentie was sterk en het mooiste was dat er in totaal, inclusief mijzelf, 3 Supervisors waren genomineerd vanuit Xerox. Deze drie nominaties zeggen niet alleen iets over de kwaliteit die Xerox levert, maar ook over de kwaliteit die we hebben als het om Supervisors gaat. Daarnaast was het leuk te zien dat ook oud collega’s die ik vanuit andere organisaties ken genomineerd waren en/of aanwezig waren tijdens de avond van de uitreiking.

De avond van de uitreiking was goed georganiseerd. Na binnenkomst met een hapje en een drankje kregen alle aanwezigen twee interessante presentaties. De spanning steeg naarmate de uitreiking dichterbij kwam. Na de presentaties werd iedereen een heerlijke maaltijd aangeboden en daarna vond er een debat plaats onder de genomineerden. De stellingen hadden voornamelijk betrekking op de functie Supervisor en de meningen liepen soms aardig uiteen.

Uiteindelijk was het moment daar. De uitreiking. Nummer 3.. Nee.. Nummer 2.. Ook niet.. Nummer 1 .. Raak! Ik niet helaas, maar wel mijn naaste collega Martijn Tichelaar. Trots op mijn collega waar ik dagelijks mee mag samenwerken en trots op de organisatie waar ik voor werk die de prijs had binnengesleept.

Een ervaring rijker. Een zeer leuke ervaring rijker. Ik hoop dat Xerox ook de komende jaren Supervisors blijft nomineren voor dit event.

Het is een feest om op de avond van de uitreiking zelf aanwezig te mogen zijn, laat staan als genomineerde!

Yolanda Veenendaal

 

Human Resources
Top