Coniche Business School

Coniche Business School

by Klantcontact
Coniche Business School

Bedrijfsprofiel Coniche Business School

Coniche Business School is sinds 1984 een van de meest bekende aanbieders van trainingen en opleidingen op het gebied van klantrelaties en klantmanagement. Sinds 1 april 2019 vormen Coniche, Philipse Business School en School for Customer Management samen Coniche om zo nog beter de krachten tussen de verschillende disciplines te combineren. Daarmee is 25 jaar ervaring verenigd in één kennishuis. Al sinds 1994 richt Coniche zich op de analyse van strategische servicevraagstukken, de ontwikkeling van serviceprofessionals en -teams en het doorvoeren van veranderingen in organisaties, processen en systemen die de servicestrategie ten uitvoer moeten brengen.

Portfolio

Coniche Business School levert onderwijs op het snijvlak van marketing, verkoop en klantenservice, samen te vatten als ‘Customer management’. Het portfolio omvat maatwerktrainingen, een groot aantal standaard trainingen, e-learnings en workshops via open inschrijving. Ook verzorgt Coniche erkende opleidingen op verschillende niveaus: van mbo- tot en met post-hbo en mba. Coniche biedt een doorgaande leerweg voor klantcontactprofessionals: van medewerker tot middenkader en hoger management. Ook levert Coniche via een partnership met Woonoz programma’s in de vorm van e-learning. Maar ook gespecialiseerde opleidingen, zoals de erkende post-hbo opleiding Workforce Management (in samenwerking met PlanMen). Alle opleidingen van het bedrijf zijn erop gericht om direct concreet resultaat op te leveren voor de trainee, de organisatie en niet in de laatste plaats de klanten. Coniche is ook actief met coaching, advies/consultancy, interim dienstverlening en recruitment.

Markten

Coniche is actief in alle sectoren.

 

Vestigingen Hoofdvestiging: Houten

Omvang 25 medewerkers 

Omzet (2018) N.A.

 

Partners

Coniche Business School werkt samen met onder meer UWV, PlanMen, Woonoz en DMCC.

Certificaten en lidmaatschappen

Coniche Business School is aangesloten bij/erkend door CPION, CEDEO, NVAO, FEDMA en Ministerie van Onderwijs, en lid van KSF, CCMA, PvKO

 

Contactgegevens

Melike Karatas

E-mail: m.karatas@coniche.nl

Twitter: @ConicheBS

Linkedin: www.linkedin.com/company/coniche-business-school

 

Top