Bij Ferment Management start Nicole van den Heuvel als Commercieel Directeur

by Klantcontact

Bij Ferment Management start Nicole van den Heuvel als Commercieel Directeur

by Klantcontact

by Klantcontact

Nicole vd HeuvelFerment Management heeft een ambitie. Om deze ambitie te realiseren binnen de contact center markt, is Nicole van den Heuvel per 1 januari 2015 benoemd als Commercieel Directeur.

De consument van vandaag zit in de driver’s seat, ze verwachten 24x7x365 informatie en antwoorden. Zij willen persoonlijke aandacht en de Kracht van de Klant is groot! Ze zijn immers niet bang om direct over te schakelen naar een concurrent als iets niet bevalt, en geven makkelijk hun mening op social media.

In 2015 willen organisaties meer dan ooit een excellente, consistente en persoonlijke multi-channel ervaring leveren. Daarbij willen ze een relevant gesprek hebben met hun klanten. Hiervoor moeten de processen, mensen en de techniek naadloos op elkaar aansluiten, ongeacht welk kanaal de consument kiest.

Nicole: ‘Het maakt niet uit hoe klanten toegang zoeken, klantenservice is de belangrijke onderscheidende factor geworden. Ferment Management is al jaren een begrip binnen de contact center branche met een pragmatische aanpak en een ‘no-nonsense cultuur’, gericht op het realiseren van indrukwekkende High Performance klantenservice-projecten. De dienstverlening van Ferment Management bundelt met haar oplossingen de twee belangrijkste uitgangspunten voor klantcontact;

  • De klant begrijpen – ÉN –
  • Het probleem van de klant in één keer oplossen.

Ferment Management zorgt ervoor dat organisaties binnen korte tijd leidend zijn (of worden) in klanttevredenheid. De mensen, de oplossingen, de ambitie en de reputatie van Ferment Management spreken mij aan; hier ga ik een waardevolle bijdrage aan leveren.’

De strategie van Ferment Management is gebaseerd op dé drie pijlers van het contact center: mensen, middelen en processen. Die drie worden optimaal geïntegreerd. Onze aanpak is eerlijk en helder. Of het nu gaat om een CRM platform, nieuwe media, HRM-aspecten zoals verloopreductie, van service-naar sales projecten, training van teamleiders, of het opzetten van een nieuw contact center, Ferment Management heeft een bewezen track record.

Martine Ferment, Directeur van Ferment Management: ‘Wij zijn enorm blij dat Nicole ons team komt versterken. Haar ervaring in ons werkveld, gecombineerd met haar enthousiasme voor de mensen in ons vak, gaat ongetwijfeld zorgen voor een uitstekende klik met onze opdrachtgevers. Krachtige Consumenten anno nu, willen service krijgen van High Performance Contact Centers. Ik heb er heel veel vertrouwen dat Nicole ons bedrijf nog een stap dichter zal brengen in het realiseren van onze droom: High Performance Service voor alle consumenten in Nederland (en soms daarbuiten).

Namens Klantcontact.nl en SkyWalker Recruitment, wens ik Nicole alle succes in deze mooie stap in haar carrière!

Fun Zeegers

Human Resources
Top