Klantcontact.nl Workshop: WorkForce Management voor niet WFM-ers

Ben jij die teamleider of manager die eerlijk gezegd nog maar weinig kaas gegeten heeft van WorkForce Management? Wil je in een middag weten wat WFM voor de operatie betekent en visa versa, én er zelf in de praktijk mee aan de slag? Dan mag je deze workshop niet missen!

Op donderdag 12 september a.s. organiseert Klantcontact.nl in samenwerking met Willem van den Brink, de workshop: WFM voor niet WFM-ers.

Willem, een gerenommeerde expert op het gebied van Workforce Management (hij won o.a. de lifetime achievement award hiervoor) is deze middag jouw docent. Bij AppTime, een prachtige locatie in Zeist, leer je onder ander over de volgende onderwerpen:

  • De 6 stappen van de WFM-cyclus
  • Flexibiliteit, welke modellen worden er gebruikt en waarom
  • Tooling
  • Praktijkcase
  • Oefening rooster maken
  • Trends en ontwikkelingen
  • HR: effect van WFM op verloop en verzuim
  • Afstemming tussen de business en WFM

Deze workshop is een uitgebreide introductie over WFM voor niet-specialisten. Het programma is speciaal ontworpen voor teamleiders en managers die willen begrijpen hoe ze het effectief kunnen benutten binnen hun teams en organisaties.

Naast theoretische kennis, doe je deze middag ook praktische ervaring op, waaronder een oefening in het maken van een rooster en het analyseren van een praktijkcase.

➡️ Mis deze kans niet om je vaardigheden op het gebied van WFM te verbeteren en bij te dragen aan een efficiënter personeelsbeheer binnen jouw organisatie!

De praktische informatie op een rij

Datum: donderdag 12 september 2024
Locatie: AppTime, Arnhemse Bovenweg 160, 3708AH Zeist
Tijd: inloop vanaf 14.30 uur, start om 15.00 uur en de eindtijd is 19.30 uur
De inwendige mens: We regelen ouderwets het eten
Jouw investering voor deze middag is slechts € 395 ex btw.

Over Willem van den Brink

Willem van den Brink heeft nadrukkelijk zijn stempel gedrukt op het WFM-vakgebied in Nederland. Hij stond aan de wieg bij de oprichting van PlanMen (nu: Vlirdens). Vooral zijn inhoudelijke expertise en tomeloze energie waren daarbij opvallend. Vakgenoten kenden hem de Lifetime Achievement Award toe. Inmiddels is hij Directeur bij AppTime, de all-in-1 bedrijfsapp voor medewerkers met een grote link naar rooster- en medewerkertevredenheid.