25 sept. a.s.: 6e WFM Congres

by Klantcontact

25 sept. a.s.: 6e WFM Congres

by Klantcontact

by Klantcontact

Op donderdag 25 september a.s. wordt voor het 6e opeenvolgende jaar het WorkForce Management Congres voor de contact center sector georganiseerd. Het dagvullend programma is goed gevuld met diverse lezingen en presentaties en is gericht op netwerken en kennisdeling rondom planning en WFM. Keynote speakers zijn Constanze Mager, Hoofd Educatie bij Burgers Zoo en Robin van Dalen van het Korps Nationale Politie. De organisatie van het congres is in handen van PlanMen en wordt mede mogelijk gemaakt door 13 kennispartners. Het congres vindt plaats in het Albert Heijn-gebouw op het terrein van de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Organisator Willem van den Brink verwacht wederom ruim 400 deelnemers en is trots op het feit dat het congres is uitgegroeid tot hét WFM-event van het jaar: “Dit jaar besteden we veel aandacht aan innovatie op het gebied van WFM zoals bijv. gamification. Verder zijn we blij met de lezing van Ric Kosiba, Vice President van Interactive Intelligence over Contact Center Forecasting and Planning Tips and Tricks.”

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar en inschrijven kan via de volgende link: http://www.planmen.com/nl/planmen-academy/workforce-management-congres/dagprogramma/

Human Resources
Top