Klantcontact.nl is het Nederlandstalige, online vakmedium voor de klantcontactprofessional.

Klantcontact.nl is als vakmedium een open platform voor klantcontactprofessionals waar kennis, opinies en best practices gedeeld kunnen worden op het gebied van customer service, marketing en sales.
Op klantcontact.nl vindt u nieuwsberichten en achtergrondartikelen over nieuwe ontwikkelingen, trends en meningen. Klantcontact.nl is een initiatief van Fun Zeegers (SkyWalker) en bestaat sinds september 2013.
Het open en laagdrempelige karakter van Klantcontact.nl is uniek voor de Nederlandse klantcontactsector. Klantcontact.nl biedt ruimte voor bijdragen van klantcontactprofessionals uit zowel de industrie als de klantcontact-operatie. De inhoudelijke kwaliteit van content wordt bewaakt door de redactie, die bijdragen afwijst wanneer het informatieve karakter wordt overheerst door commerciële boodschappen.

Sponsors en contentpartners

Klantcontact.nl is een not-for-profit initiatief. Om de kosten te kunnen dekken doet Klantcontact.nl een beroep op sponsors. Organisaties die Klantcontact.nl een warm hart toedragen, kunnen voor 750 euro per jaar het vakmedium financieel ondersteunen. De tegenprestatie is een korte presentatie van de organisatie op de sponsorpagina en de zichtbaarheid van het bedrijfslogo op de homepage. Daarnaast hebben sponsors, net als andere auteurs, de mogelijkheid om content aan te bieden voor publicatie. Ook bij deze content gelden de kwaliteitscriteria van Klantcontact.nl, waarop wordt toegezien door de redactie. Sponsors krijgen 20% korting op het tarief voor ghostwriting van gastbijdragen.

Daarnaast werkt Klantcontact.nl nauw samen met contentpartners. Dit zijn toonaangevende spelers in de markt van customer experience. Samen met hen brengt Klantcontact.nl relevante en actuele informatie voor de doelgroep: cases, interviews, best practices en opinieartikelen. Contentpartnerships, mogelijk vanaf 2500 euro per jaar, zijn maatwerk-samenwerkingsverbanden.

Een belangrijke meerwaarde voor sponsors en contentpartners is dat zij aan de klantcontact-community laten zien waarde te hechten aan het uitwisselen van kennis, ervaringen en opinies. Onze partners leveren zo een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de branche. Sponsors en contentpartners kunnen de op Klantcontact.nl gepubliceerde content doorplaatsen op de eigen website. Omdat Klantcontact.nl geen commercieel doel nastreeft, is er ruimte voor een beperkt aantal partners.

Meer weten?

Wilt u Klantcontact.nl financieel steunen als sponsor of contentpartner, heeft u interesse om bijdragen te leveren aan Klantcontact.nl, of heeft u belangstelling voor het publiceren op Klantcontact.nl op basis van ghostwriting? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top