Klantcontact.nl: het online vakmedium voor de klantcontactprofessional

Klantcontact.nl is een open platform voor klantcontactprofessionals waar kennis, opinies en best practices gedeeld worden op het gebied van klantcontact en customer service management.

Klantcontact.nl bevat nieuwsberichten en achtergrondartikelen over nieuwe ontwikkelingen, trends en visies op genoemd vakgebied. De site is een initiatief van Fun Zeegers (SkyWalker) en bestaat sinds september 2013.

Het open en laagdrempelige karakter van Klantcontact.nl is uniek voor de Nederlandse klantcontactsector. Klantcontact.nl biedt ruimte voor bijdragen van klantcontactprofessionals uit zowel de industrie als de klantcontact-operatie. De inhoudelijke kwaliteit van content wordt bewaakt door de redactie, die bijdragen afwijst wanneer het informatieve karakter wordt overheerst door commerciële boodschappen.

Sponsors en contentpartners

Klantcontact.nl is een not-for-profitinitiatief. Om de kosten te kunnen dekken doet Klantcontact.nl een beroep op sponsors. Organisaties die Klantcontact.nl een warm hart toedragen, kunnen voor 750 euro per jaar het vakmedium financieel ondersteunen. De tegenprestatie is een korte presentatie van de organisatie op de partnerpagina en de zichtbaarheid van het bedrijfslogo op de homepage.

Sponsors hebben, net als andere auteurs, de mogelijkheid om content aan te bieden voor publicatie. Ook bij deze content gelden de criteria van Klantcontact.nl, waarop wordt toegezien door de redactie. Sponsors krijgen 20% korting op het tarief voor ghostwriting van gastbijdragen.

Daarnaast werkt Klantcontact.nl nauw samen met contentpartners. Dit zijn toonaangevende spelers in de markt van klantcontact en customer experience. Dit resulteert in relevante en actuele informatie, waaronder cases, interviews, best practices en opinieartikelen. Contentpartnerships, mogelijk vanaf 2500 euro per jaar, zijn maatwerk-samenwerkingsverbanden.

Een belangrijke meerwaarde voor sponsors en contentpartners is dat zij aan de klantcontactcommunity laten zien waarde te hechten aan het uitwisselen van kennis, ervaringen en opinies. Onze partners leveren zo een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de branche.

Sponsors en contentpartners kunnen de op Klantcontact.nl gepubliceerde content doorplaatsen op de eigen website. Omdat Klantcontact.nl geen commercieel doel nastreeft, is er ruimte voor een beperkt aantal partners.

Meer weten?

Wilt u Klantcontact.nl financieel steunen als sponsor of contentpartner, heeft u interesse om bijdragen te leveren aan Klantcontact.nl, of heeft u belangstelling voor het publiceren op Klantcontact.nl op basis van ghostwriting? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


LEAVE A COMMENT